Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №407 від 30.07.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Калейдоскоп подій

Викрали паспорт

22 липня до Гощанського райвідділу міліції звернувся 58-річний Леонід, житель села Красносілля. Чоловік повідомив, що напередодні до його помешкання зайшли троє невідомих і відібрали у нього мобільний телефон та паспорт громадянина України.

Зернові вже зібрали

78-річний Іван розповів працівникам Дубенського міськрайвідділу міліції про те, що 20 липня цього року на його присадибній ділянці 57-річний Микола, житель села Залужжя, зібрав та привласнив урожай зернових. За даним фактом проводиться перевірка.

Сезон “полювання” на людей

Під час збирання лісових ягід 58-річну Марію з села Витковичі Березнівського району вкусила змія. Жінку госпіталізували до Березнівської ЦРЛ у стані середньої важкості. Того ж дня у Зарічненській ЦРЛ опинилася 59-річна Галина з с.Морочне. Її також вкусила змія.

Мотоцикліст підбив Курсика

23 липня в Рівному на вул.Відінській водій мотоцикла “HONDA” Микола, виїхавши на зустрічну смугу, зіткнувся з задньою лівою боковою частиною автомобіля “VOLKSWAGEN”. За кермом перебував Олександр Курсик, власний кореспондент студії “1+1”, який їхав у попутному напрямку та закінчував маневр повороту ліворуч у двір житлового масиву.

Внаслідок ДТП водія та пасажира мотоцикла “HONDA” госпіталізували в травматологічне відділення Рівненської міської лікарні.

“Заховала, аби не стрелив”

У 46-річного жителя села Понебель Василя з сейфу, вирізавши замок, викрали мисливську гладкоствольну рушницю. Однак з’ясувалося, що зброю заховала 73-річна мати заявника, оскільки останній, за її словами, почав зловживати алкоголем.

Ще один хибний виклик зареєстрували у Рівному. 79-річна рівнянка Надія повідомила працівникам міліції, що з її квартири невідомі викрали 6000 доларів США. Після приїзду слідчо-оперативної групи з’ясувалося, що літня громадянка сама заховала гроші і згодом їх знайшла.

Небезпечна поїздка

23 липня в с. Березівка Житомирської області на трасі “Київ-Чоп” перевернувся мікроавтобус “Фольксваген”, сполученням “Київ-Рівне”. За версією ДАІ, водій маршрутного таксі, порушивши правила обгону, зіткнувся з автомобілем “Ауді”, який рухався у попутному напрямі. Після цього маршрутка виїхала на розподільчу смугу, в’їхала у насип зі щебенем, і кілька разів перекинулася. Внаслідок ДТП 7 пасажирів з травмами різного ступеню тяжкості доставлені до медичних закладів Житомира. Причина ДТП встановлюється.

30.07.2009Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 30.07.2009p. 
На головну сторінку