Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №407 від 30.07.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Театр

Де знайти крайніх?

Минулого тижня “РР” писала про те, що Рівненський обласний український музично-драматичний театр дав тріщину. Пройшов тиждень, і слава Богу, театр стоїть на місці. Проте додаткові тріщини, які почали з’являтися на будівлі, свідчать про одне - йому терміново потрібна реанімація.

Директор облмуздрамтеатру Володимир ПЕТРІВ шокований, вважаючи, що він чи не єдиний, хто переймається цією “халепою”, хоча перебуває у відпустці. “Як я і наполягав, роботи перед театром припинили. Відновлять їх тоді, коли будівлю приведуть у належний стан ”, - говорить пан Петрів. Проте вважає, що ні влада міста, ні області (хоча театр знаходиться на балансі обласної ради) не в силах допомогти. Хто ж буде виправляти цю помилку і за чий кошт відбуватиметься ремонт - не відомо. Хоча є більш дієвий і простіший спосіб врятувати будівлю - “підперти колони власним тілом”.

Міський голова Рівного Володимир ХОМКО погоджується, що ніяк не може вплинути на ситуацію. Адже весь процес робіт - від початку до кінця - курується Києвом. Проте у планах міського голови - скликати спеціальну нараду, щоб обміркувати, яким саме чином міська рада може вплинути на органи, що мали б контролювати цю ситуацію. Серед них і інспекція державного архітектурно-будівельного контролю Рівненської області, позаяк міської інспекції у Рівному давно немає.

30.07.2009Любов РОМАНЮК Алла БІДЮК



Рівне-Ракурс №10 від 30.07.2009p. 
На головну сторінку