Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №408 від 05.08.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Одним абзацом

Новий сезон

Рівненська “Регіна-МЕГУ” продовжує підготовку до нового сезону. Після Южного, де рівнянки провели перший етап, команда перебралася у Костопіль. Саме тут підопічні Валерія Слєпцова пробудуть до 23 серпня. Після завершення “Регіна-МЕГУ” повернеться до Рівного, де й продовжить підготовку до Кубка України та чемпіонату.

Контракт із “Кардиналом”

Активно готуються до нового сезону Володимир Сондак, Олександр Басіч та Дмитро Жовтун. Щоправда, не в складі свого колишнього клубу МФК “Рівне”. Вихованці рівненського футзалу підписали контракти із львівським “Кардиналом” і провели збори з командою у Тисовці. МФК “Рівне” планує розпочати підготовку до нового сезону цього тижня. Готуватиметься до сезону у першій лізі команда у Рівному має запрошення на кілька турнірів. Якщо дозволить фінансове становище, у кількох рівняни візьмуть участь.

“Ураган” пронісся

над Німеччиною

Продовжують підкорювати зарубіжжя спідвеїсти рівненського клубу “Ураган”. Володимир Трофимов, Ярослав, Полюхович та Станіслав Огородник беруть участь у різноманітних міжнародних змаганнях на довгому та трав’яному треці. Наприкінці минулого тижня рівняни взяли участь у гонці на трав’яному треках, у французькому місті Таяк. Володимир Трофимов пробився у фінальний заїзд, у якому фінішував четвертим. Другого серпня Володимир Трофимов зумів вибороти третє місце в німецькому місті Мальсанген. Рівнянин пропустив перед себе англійця Глена Філліпса та господаря траси Енріко Яношку. На жаль, організатори не допустили до змагань Ярослава Полюховича, хоча можливість (через травми не виступали три запрошених гонщики) була. Проте німці вирішили просто скоротити гонку.

05.08.2009Володимир САДКО



Рівне-Ракурс №10 від 05.08.2009p. 
На головну сторінку