Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №411 від 26.08.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Коротко

Готуємося до старту

Підготовку до нового сезону розпочали баскетболісти БК-93 “Пульсар”. Участь у перших тренуваннях команди на базі обласної спортивної школи взяли виключно місцеві гравці: Анатолій Дубнюк, Віктор Герасимчук, Ілля Шемосюк, Андрій Артимович, Артем Шелуха, а також перспективні дублери.

Інших баскетболістів, що виступали за “Пульсар” торік, на збори поки що не викликали. Причина - невизначений бюджет клубу на новий сезон.

Найближчим часом “Пульсар” тренуватиметься у Рівному на базі ОДЮСШ та ДЮСШ №4.

Готується до старту у вищій лізі чемпіонату України з волейболу і “Регіна-МЕГУ”. Після навчальних тренувань у місті Южне Одеської області команда повернулася на Рівненщину. У Костополі волейболістки “Регіни” пройшли навчально-тренувальні збори на базі місцевого ліцею-інтернату.

Призери велогонок

Третє місце на велогонці, що пройшла у польських Карпатах, посів рівнянин Олександр Шейдик. Спортсмен, що нині виступає за команду “Спорт-Донецьк”, приніс шістнадцять очок міжнародного рейтингу до скарбнички свого клубу.

Інший рівнянин, Павло Давидюк, здобув перемогу в генеральній класифікації шестиденної велогонки, що відбувалася у Криму.

Також рівнянин, але вже колишній, Олег Чужда, вигравши один із етапів змагання, посів дев’ятнадцяту позицію на велобагатоденці “Тур Португалії”.

Фатальна секунда

Саме стільки не вистачило дубенчанину Петру Круку, аби у складі українського екіпажу каное-четвірки зійти на п’єдестал чемпіонату світу з веслування, який завершився у Канаді.

У підсумку українська команда задовольнилася лише четвертою позицією.

Петро Крук є вихованцем заслуженого тренера України Андрія Максимчука.

26.08.2009Роман СВИРИДА



Рівне-Ракурс №10 від 26.08.2009p. 
На головну сторінку