Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №411 від 26.08.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#На часі

ДАІ готується до школи

Лише за 7 місяців поточного року в Рівненській області було скоєно понад 41 дорожньо-транспортну пригоду за участю та з вини дітей. Троє з них загинули, а 40 неповнолітніх отримали трав-ми різного ступеня.

Чимало турбот виникає у працівників Державтоінспекції з початком нового навчального року. Зазвичай у перші дні вересня спостерігається сплеск дитячого дорожньо-транспортного травматизму, викликаний тим, що діти за літній період, перебуваючи на відпочинку, відвикають від інтенсивного дорожнього руху.

Для попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму напередодні та в перші дні нового навчального року з 20 серпня за ініціативою ДДАІ МВС України розпочато Всеукраїнський конкурс-рейд “Увага! Діти - на дорозі!”, який триватиме до 20 вересня. Відповідно до умов його проведення в перші дні навчального року в усіх класах загальноосвітніх навчальних закладів відбудуться Єдині уроки з вивчення правил дорожнього руху. На підготовчому етапі рейду обстежать вулично-дорожню мережу біля навчальних закладів, поновлять розмітку та попереджувальні написи “ШКОЛА”, облаштують пішоходні переходи та турнікетне огородження.

1 вересня особовий склад підрозділів Державтоінспекції візьме участь у проведенні шкільних тематичних заходів, а патрульні екіпажі ДАІ будуть максимально наближені до загальноосвітніх навчальних закладів на період масового руху дітей.

Не буде зайвим і батькам приділити належну увагу вихованню в родині безпечних навичок поведінки на дорозі.

26.08.2009ПРЕС-СЛУЖБА УДАІ УМВС



Рівне-Ракурс №10 від 26.08.2009p. 
На головну сторінку