Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №411 від 26.08.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Свято

“Це буде симпатично, гарно і радісно”

Одне з найулюбленіших святкувань багатьох рівнян - День рідного міста Рівне обіцяє бути цікавим, веселим і багатим на позитивні враження. Проспівавши Державний Гімн України та завершивши День Незалежності святковим феєрверком, міська влада у тому ж динамічному темпі готує безліч сюрпризів і подарунків для гостей та мешканців нашого міста.

Здавалося б, що може бути яскравішим і більш видовищним за акцію “Червона доріжка для вишиванки”? Аж ні, буде. Принаймні, в цьому переконані організатори нової акції зі встановлення Всеукраїнського рекорду “Весільний коровай”.

Працівники рівненського підприємства “Поліссяхліб” вже випікають більш, ніж 170-кілограмовий коровай, до того ж весільний, який рівняни 30 серпня на майдані Незалежності о 18.00 зможуть не лише побачити, а й скуштувати. Але найпершими спробують шедевр міських пекарів 25 весільних пар (!), серед яких одне подружжя відзначатиме “смарагдове весілля” - 55 років разом!

Центральною подією святкування Дня народження нашого міста стане урочиста академія, яка розпочнеться о 14.00 у сквері Марії Несвицької. Саме там відбуватиметься церемонія нагородження переможців загальноміського рейтингу “Гордість міста”, а також вшанування рівнян, які отримали звання “Почесний громадянин міста Рівного” та відзнаки “За заслуги перед містом”.

Окрім цього, портрети 30-ти рівнян, якими по-справжньому може пишатися наше місто і які теж заслуговують на високе звання гордості Рівного, вже можна побачити на біл-бордах і сіті-лайтах у центрі нашого міста. За словами заступника міського голови Галини КУЛЬЧИНСЬКОЇ, це своєрідна “дошка пошани” у сучасному форматі, яка “задає мотивацію, дає можливість розправити плечі тим, хто на це заслуговує”.

26.08.2009Катерина ЛАВРЕНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 26.08.2009p. 
На головну сторінку