Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №412 від 02.09.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Коротко

До фіналу не потрапили

Гонщики спідвейного клубу “Трофимов” Ярослав Полюхович та Володимир Трофимов не зуміли пробитися до фіналу чемпіонату Європи на трав’яному треку.

У півфіналі змагань, що проходив у німецькому місті Хертінген, обидва українці мали непогані шанси, аби здобути путівки до вирішальної стадії чемпіонату. Проте у підсумку Полюхович посів лише сьому позицію (здобувши статус запасного гонщика на фінал), а Трофимов залишився восьмим і остаточно вибув із подальшої боротьби.

Дізналися імена суперників

Рівненський волейбольний клуб “Реґіна-МЕГУ” дізнався імена своїх суперників на першому етапі розіграшу Кубку України.

В одній підгрупі з рівнянками зіграють: “Галичанка-Динамо”, “Медуніверситет-Олімп” та “Волинь-Університет ОДЮСШ”.

Господарем першого етапу у даній підгрупі буде луцький клуб “Волинь-Університет”. Матчі відбуватимуться 24-27 вересня. До наступного етапу, за традицією, пройде дві кращі команди з підгрупи.

“Каскадівці” - треті

Гонщики спідвейного клубу “Каскад” Володимир Колодій-молодший та Михайло Онешко посіли третє місце серед пар на чемпіонаті України зі спідвею, що проходив у Львові.

До слова, “Каскад” на цих змаганнях представляли одразу дві пари. Окрім зазначених призерів чемпіонату за перемогу боровся і дует Володимир Омелян - Віталій Лисак, що замінив гонщиків із Полтави, які не змогли приїхати на змагання.

Перемогли “Контингент”

Футзальний клуб “Рівне” провів першу контрольну гру в рамках підготовки до сезону в першій лізі. На власному майданчику рівняни приймали клуб вищої ліги “Контингент” (Житомир).

По ходу зустрічі господарі перемагали - 4:0, але дозволили гостям зрівняти рахунок. Втім, наприкінці матчу підопічні Юрія Баховського таки вирвали перемогу - 5:4.

02.09.2009Роман СВИРИДА



Рівне-Ракурс №10 від 02.09.2009p. 
На головну сторінку