Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №413 від 09.09.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Кампанія

Ющенко обирає технічну роль

Нинішній Президент власними руками робитиме Президентом Януковича

Висуваючи свою кандидатуру на президентські вибори, Віктор Ющенко надає підтримку Віктору Януковичу. На це звернув увагу політолог Олексій ГАРАНЬ під час прес-конференції у медіа-холдингу “Главред”.

- Ющенко безумовно роздроблює електорат помаранчевих і ускладнює життя Прем’єр-міністру Юлії Тимошенко. Таким чином він об’єктивно підігрує лідеру Партії регіонів Януковичу, - відзначив експерт.

Із цим згоден і директор Агентства моделювання ситуацій Віталій Бала. Експерт вважає, що сьогоднішня позиція Президента Ющенка та його команди перетворює главу держави на технічного кандидата, мета якого - ослаблення позицій саме Прем’єр-міністра Юлії Тимошенко.

- Той деструктив, із яким команда Президента реалізує “експертний супровід” діяльності уряду, свідчить про те, що Ющенко не має наміру вести змістовну боротьбу за голоси виборців, - заявив Бала у коментарі УНІАН.

На його думку, головне завдання Ющенка на цих виборах дійсно полягає у свідомому ослабленні позицій основних кандидатів, і, в першу чергу, лідера БЮТ Юлії Тимошенко, яка стала для нього персональним опонентом.

09.09.2009Микита БІЛЕЦЬКИЙ (інформогляд)



Рівне-Ракурс №10 від 09.09.2009p. 
На головну сторінку