Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №414 від 17.09.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#На комісії

Влада Рівного позбувається котелень

Міські чиновники всерйоз взялися вирішувати проблеми навколо рівненських котелень, які обслуговує КТП “Комуненергія”. За умовами конкурсу, їх 40 відсотків перейде у користування до приватних рук. Цей процес має закінчитися ще до початку опалювального сезону, оскільки чиновники хочуть, щоб рівняни таки вчасно грілися у своїх оселях.

На такий відважний крок влада пішла через неспроможність погасити попередні борги “Комуненергії” за газ. Натомість сподіваються, що в орендарів віднайдеться чимало засобів і способів домовитися щодо цьогорічного по-стачання блакитного палива. Володимир Хомко звернувся до певних фірм, і вони дали гарантію того, що домовляться з Нафтогазом про подачу газу на котельні.

Наразі на таку ідею “клюнули” дві фірми: одна із Чернігова, друга - з Кам’янець-Подільського. Вони вже мають серйозний досвід у вирішенні проблем з постачанням газу.

Що ж до працівників Комуненергії, то їх ніхто звільняти не буде. Та вже після того, як котельні перейдуть у приватну власність, не виключено, що кадрові зміни таки відбудуться. Проте чиновники запевняють, що до кінця року все залишиться на своїх місцях, адже це передбачено умовами конкурсу.

Така благородна мета місцевої влади спрямована на поліпшення якості надання послуг з теплопостачання.

17.09.2009Алла БІДЮК



Рівне-Ракурс №10 від 17.09.2009p. 
На головну сторінку