Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №416 від 01.10.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#“По-модньому”

Елегантність і впевненість

Елегантність і впевненість

Цьогорічна осінь подарувала нам дуже теплий вересень, і ми мали нагоду продовжувати носити одяг літнього гардеробу. Та – хочеться нам того чи ні, а потроху осінь все-таки заявляє про свої права холодної пори року, і доводиться одягатися тепліше. Що ж нам сьогодні пропонують дизайнери саме для осені?

Отже, цього сезону стає популярним образ дорослої впевненої в собі ділової дами. На подіуми виходять зрілі жінки в ділових костюмах чорного кольору, з мінімальною кількістю прикрас і в зручному взутті на товстих підборах.

Феєричні блузи і спідниці поступаються місцем елегантним брючним костюмам, практичні строгі офісні сукні витісняють шовкові сукенки і платтячка, босоніжки і капелюшки відходять на задній план.

Ознакою доброго смаку цього сезону можна вважати костюми-двійки, що складаються з об’ємного жакета з поясом і звуженої спідниці-олівця. При цьому жакет має бути довгим, до середини стегон, лінія плечей підкреслена і дещо перебільшена.

Пасок чи ремінь потрібно одягати зверху на жакет точно по талії. Він може бути і широким, і вузьким, зробленим зі шкіри екзотичних тварин чи бути в тон жакету, часто його колір відрізняється від кольору костюма.

Актуальним осіннім елементом гардеробу сучасної дами може бути кашемірове пальто, часто довге і широке, двобортне або на запах, з великим відкладним коміром. Також стають популярними френчі, виконані з блискучих тканин або натуральної шкіри.

У моду повертаються широкі брюки. Їх носять зі статичним взуттям на товстих підборах чи на платформі.

Якщо ж ви надаєте перевагу спідницям, то цієї осені модельєри пропонують вузьку класичну спідницю або коротку, вище колін, і пишну. Вдягати її слід з темними панчохами із гладким блиском, або ж з ботфортами, які цієї осені виготовлені із замші, утеплені хутром, і привертають до себе особливу увагу.

Актуальна цього сезону і сукня-футляр. У моді сукні з яскраво вираженими високими плечима. Тіло закрите від стороннього ока, горловина висока, декольте майже відсутнє.

В одязі використовується мінімальна кількість декоративних елементів, у костюмах уникають навіть ґудзиків, а застібку роблять потайною чи просто на запах.

Цієї осені варто віддати перевагу дорогим натуральним тканинам. На перший план виходять вовна, кашемір, шкіра, замша. Спрацьовує принцип: краще мати менше речей, але більш якісних і дорогих, які вдало поєднуються між собою.

Чорний колір домінує в багатьох колекціях нинішнього осінньо-зимового сезону. Та на фоні чорного, сірого, білого і бежевого пропонуються дизайнерами й інші кольори. Це, передусім, колір фуксії, бузковий, синій, червоний. Інколи можна зустріти жовтий і малиновий. Всі кольори - яскраві, чисті та насичені.

Навіть тканини з ефектом металік мають більш глибокий колір, вони ніби світяться зсередини.

Із аксесуарів на осінь пропонується невелика сумка через плече, або ж узагалі маленький клатч, що швидше нагадує гаманець чи портмоне.

Надмірності прикрас цієї осені також слід уникати.

01.10.2009За матеріалами інтернету



Рівне-Ракурс №10 від 01.10.2009p. 
На головну сторінку