Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №419 від 22.10.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Вибори

Костенко примусить купувати і виробляти українське

Ключовою темою зустрічі місцевих журналістів із головою Української Народної Партії Юрієм Костенко стало наближення президентських виборів. Особливості цьогорічної президентської кампанії, за словами лідера УНП, полягають, насамперед, у важкій економічній ситуації: “Оптимізму у нашому бюджеті немає. У нас погане фінансування культури та Збройних Сил України. Єдине, що ми успішно напрацювали - це борг перед Росією за газ”.

Юрій Костенко впевнений, що основною проблемою правлячої влади є відсутність національних інтересів у політиці, єдиним виходом із цієї кризи стане докорінна зміна економічної політики. “Політика, яку проводить уряд і парламентська більшість не є українською і державницькою”, - зазначив пан Костенко.

Голова УНП впевнений, що саме їх партія дасть українським громадянам право альтернативи, адже вже протягом 20 років має бездоганну політичну репутацію: “Ми розробимо свою політику таким чином, що вона стане в нагоді для національного виробника та захищатиме його інтереси. Наш девіз: “Купуй, виробляй, захищай українське”. Чомусь не знайшли підтримки в уряді вимоги партії щодо обмеження імпорту продуктів із інших країн, а це дало б змогу збільшити виробництво українських харчів силами нашого села.

Юрій Костенко не хоче повторення минулорічних виробів і тим більше бігання по колу не своїх національних інтересів, а інтересів сусіда. Тому партія УНП висунула свого кандидата на крісло президента.

22.10.2009



Рівне-Ракурс №10 від 22.10.2009p. 
На головну сторінку