Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №422 від 11.11.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Позиція

Віктор МАТЧУК: “Ющенко - сильний Президент”

Віктор МАТЧУК: “Ющенко - сильний Президент”

Віктор Матчук переконаний, що сьогодні слід розвінчувати міфи, котрі формували навколо Ющенка, починаючи після інавгурації. “Сюди доклали зусиль і певні сили з-за меж України, і наші політики, які, називаючи себе ще в той час його соратниками, вже на наступний день після інавгурації почали з ним боротьбу”, - каже керівник Рівненщини.

По-перше, на думку Віктора Матчука, треба зруйнувати міф про те, що Ющенко - це слабкий Президент. “Який же сильний був Кучма, а йому ні разу не вдалося розігнати Верховну Раду. А Ющенко сказав: “Я розжену Верховну Раду, бо вона працює проти України”, - і розігнав”, - підкреслив Матчук. “Він жодного разу не пішов на поступки Москві, що б не витворяли, які б аргументи не видумували - солодкі чи гіркі. Ні разу, у жодному випадку”, - підкреслив Віктор Матчук.

“Йому доводилося працювати з прем’єром Януковичем, якого важко назвати соратником, з прем’єром Тимошенко, яку, як уже сьогодні зрозуміло, теж не можна зараховувати до прибічників Віктора Ющенка. Однак він ні разу не вийшов на люди і ні разу не сказав фразу “вони мені заважають”. Це - позиція сильної людини”, - наголосив Матчук.

“Він не відступив від жодного зі своїх принципів, які оголошував на Майдані. Він єдиний, хто є абсолютно послідовним”, - відзначив Віктор Матчук.

“Йому закидають - де ж ті люди, які разом з Вами тоді стояли на Майдані? Ви їх розгубили? Хочу звернути увагу на те, що ті, хто з ним тоді був на Майдані, і навіть ті, хто тоді був біля Майдану, - всі отримали можливість працювати у владі. Тільки вони ці посади розглядали хтось як кормушку, а хтось як спосіб лобіювання інтересів свого бізнесу. А він ці посади розглядав як надану їм можливість самореалізуватися в служінні Україні. Якщо хтось із них не розумів цього посилу, той змушений був піти. Але це не проблема Ющенка, це проблема цих людей”, - переконаний Віктор Матчук.

11.11.2009



Рівне-Ракурс №10 від 11.11.2009p. 
На головну сторінку