Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №423 від 19.11.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Новини Рівного

Влада заробляє на виборах

Збільшуючи тарифи на зовнішню рекламу, міська влада очікувала отримати чималий прибуток - і не помилилася. За 9 місяців поточного року до міської скарбнички надійшло вже більше 700 тисяч гривень, що є значно більше, ніж за весь минулий рік.

Чиновники обіцяють, що гроші спрямують на соціальні потреби.

“Патріоту” землю поки не дають

На довивчення зняли питання про безоплатну передачу у приватну власність земельної ділянки на вул. Гур’єва депутати Рівнеради. Під гаражами, які були там збудовані працівниками Рівненського військового гарнізону, проходять тепломережі. Тому виникли сумніви щодо правомірності отримання дозволів на їхнє будівництво.

“Електронік” отримав кошти

За рахунок коштів міського бюджету та власних заощаджень працюватиме КП “Електронік-Рівне” до 2014 року. Програма розвитку затверджена, сума у розмірі 2735 тисяч гривень - передбачена.

Депутати - за тверезе життя

Депутатську групу “За тверезе життя”, яку очолив Сергій Одарченко (фракція УНП) створили у Рівнераді. Умова вступу - тверезий спосіб життя. На переконання депутатів, їхня висока моральна поведінка та відмова від алкоголю подадуть приклад рівнянам та сприятимуть запровадженню тверезого способу життя.

У Рівному відкрили безкоштовну юридичну консультацію

Рівненський бізнес-портал “Центр бізнесу” та юридична компанія “Калька і партнери” відкрили сервіс безкоштовної інтернет-консультації з юридичних питань. Кожен зареєстрований користувач може поставити питання юридичного характеру та оперативно отримати на нього відповідь.

Головний редактор ТРК “Сфера-ТВ” став Заслуженим

Президент України присвоїв звання “Заслуженого журналіста України” Миколі Кривому - головному редактору телерадіокомпанії “Сфера-ТВ”. Такого звання Микола Кривий удостоєний за вагомий особистий внесок у розвиток телебачення і радіомовлення в Україні, створення творчих і тематичних програм, широке інформування громадськості та високий професіоналізм.

Замість барельєфа - кіоск

У підземному переході на проспекті Миру підприємливі люди вирішили, що барельєф із зображенням партизана і солдата більше не вартий уваги рівнян. Тому закрили його кіоском із продажу цигарок. Після депутатського звернення Михайла Кириллова, начальник міського управління торгівлі, громадського харчування та побутового обслуговування населення Ігор ОСТАПЕНКО повідомив: “Керівника ринку, що розташований у підземному переході, зобов’язали звільнити барельєф”. От тільки місцеві жителі того району не вірять, що побачать історичну пам’ятку знову. За їхніми словами, монтажу кіоска свого часу передували вандальні роботи зі зняття барельєфа. Коли повністю цього зробити не вдалося, його “прикрили” кіоском.

19.11.2009Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 19.11.2009p. 
На головну сторінку