Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №423 від 26.11.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Регбі

Путівка в еліту

Регбійний клуб “Рівне” став бронзовим призером чемпіонату України з класичного регбі-15 у першій лізі.

Вирішальний матч за бронзові нагороди рівняни відіграли із клубом “Гірник” (Кривий Ріг).

Основний час матчу, що проходив на головній регбійній арені країни - стадіоні “Спартак” у Києві, завершився внічию.

Проте в овертаймі перемогу вирвали саме рівняни - 22:10.

У наступному сезоні у підопічних Ігоря Родзяка з’явився черговий шанс зіграти у вищій лізі чемпіонату України з регбі-15.

Здобуття такого результату, у деякій мірі, стало несподіванкою для шанувальників цього виду спорту у Рівному. Адже виступи у класі “регбі-15” місцева команда у минулому сезоні відновила вперше після дворічної перерви.

Наступна першість України пройде вже за звичною системою - весна-осінь, тому нинішній чемпіонат виявився дещо скороченим.

У першій лізі виступало шість команд, по три у кожній підгрупі. Суперниками рівнян стали столичні клуби “Авіатор” та “Антарес-2”.

Результатом виступів підопічних Ігоря Родзяка стали дві поразки від “Авіатора” та дві перемоги над “Антаресом-2”. У підсумку РК “Рівне” посів другу позицію у підгрупі, що й дозволило поборотися за бронзові нагороди першості, а також за перепустку до вищої ліги.

Завдяки таким успіхам рівненський клуб наступний сезон розпочне вже у вищій лізі чемпіонату України. За яким саме принципом проходитиме першість - наразі ще не відомо, проте тренери РК “Рівне” переконані у боєздатності та великому потенціалі власних вихованців.

26.11.2009Роман СВИРИДА



Рівне-Ракурс №10 від 26.11.2009p. 
На головну сторінку