Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №427 від 17.12.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Нешкідливі поради

Цілющий забрус

Приймаючи забрус протягом місяця по столовій лож-ці три рази на день, розжовуючи 5-10 хвилин, ви зможете настільки зміцнити імунну систему, що протягом 3-4 років можете не захворіти на ОРЗ - легеневі захворювання, а якщо і захворієте, то хвороба пройде у легкій формі.

Забрус - це воскові кришечки, якими бджоли запечатують медові соти і які зрізають полосками при викачуванні меду.

Забрус містить у собі більш як 300 різних речовин і мікроелементів, вітаміни, мінеральні речовини, смоли, прополіс, ефіри, домішки квіткового пилку, бета-каротин, вітамін А, ароматичні речовини, карбонові кислоти.

Запечатуючи медові соти, бджоли використовують особливу речовину, в яку входить секрет воскових і слинних залоз, ферменти.

При розжовуванні забрусу покращується робота щитоподібної залози, зміцнюється імунна система, покращується обмін речовин, зміцнюються судини, стають більш еластичними, в них розсмоктуються бляшки. Забрус знімає запалення, біль у горлі, лікує ангіну, стоматит, обезболює, допомагає від алергійного нежитю, астми, бронхіту, гаймориту, легеневих захворювань, пом’якшує кашель і покращує виділення мокроти, очищає кров, покращується кровообіг і робота серцевого м’яза, очищається печінка, покращується робота нирок, підшлункової залози, сечового міхура, покращується мікрофлора кишківника і регенерація тканин. Забрус збільшує кількість молока у матерів, які годують дітей грудьми. Забрус можна приймати малим дітям. Він містить у собі речовину, від якої гинуть різні віруси і грибкові бактерії, при цьому не викликаючи ніякої алергії та звикання вірусів. У профілактичних цілях забрус можна приймати 2-3 рази на тиждень протягом 3-4 місяців.

При розжовуванні забрусу у ротовій порожнині гинуть вірусні і грибкові бактерії. Навіть якщо шматочок забрусу випадково проковтнути, то він лише покращить роботу шлунку.

Також при розжовуванні забрусу в організм поступають вітаміни і мікроелементи, очищуються зуби, зміцнюються ясна, дезинфікується ротова порожнина, покращується робота шлунку і кишківника, покращується виділення слини і шлункового соку, поліпшується травлення.

17.12.2009



Рівне-Ракурс №10 від 17.12.2009p. 
На головну сторінку