Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №427 від 17.12.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Позиція

“Ющенко не має жодного морального права претендувати на посаду Гаранта Конституції.

Він повинен зняти свою кандидатуру з виборів, інакше буде асоціюватися виключно з деградацією України та зубожінням її громадян”, - говориться в заяві Блоку Литвина.

Прихід Ющенка до влади - це наслідок низки подій, організованих за підтримки іноземних спецслужб з метою дискредитації влади, що діяла на той момент.

“Адже досі залишаються не розслідуваними обставини автокатастрофи, яка у 1999 році забрала життя лідера Народного Руху України В’ячеслава Чорновола. Досі не відомі замовники журналіста Георгія Гонгадзе. Залишилися не розслідуваними обставини скандалу, пов’язаного з безпідставними звинуваченнями України у поставках до Іраку радарних комплексів “Кольчуга”. Донині не завершено справу про отруєння й Віктора Ющенка, який протягом своєї п’ятирічної президентської каденції мав усі важелі для того, щоб довести це розслідування до логічного кінця”, - підкреслено в заяві Блоку Литвина.

У цих процесах “простежується очевидний почерк іноземних спецслужб, які були зацікавлені у деградації України та передачі влади своєму ставленику. Організатори цих подій ставили на меті розхитати систему державної влади в Україні і, зокрема, послабити позиції тодішнього Президента. Низка подій мала розчистити політичний простір для Віктора Ющенка і змалювати його опонентів у невигідному світлі”, констатує народний депутат Олег Зарубинський.

“Ющенко не спромігся виконати жодної з тих обіцянок, що він дав людям, які стояли на Майдані Незалежності у Києві. За його президентства продовжилася сумна практика дискредитації органів влади. У результаті - в країні не працює система державного управління, розвалена вертикаль влади, розквітає корупція. Українська армія доведена до стану злиденності, люди втратили довіру до фінансових установ. Україна зіпсувала відносини з Росією і посилила свою залежність від північного сусіда у тих сферах, де обидві країни могли бути взаємовигідними партнерами. Водночас Україна віддалилася ще й від Європи”, - перерахував основні помилки Ющенка парламентарій.

“Для того, щоб приховати збитки, яких через нього зазнала Україна, Віктор Ющенко намагався, намагається і буде намагатися шукати резонансні справи, щоб перекласти свою провину на чужі плечі”, - констатується в заяві Блоку Литвина. У своїх помилках президент звинувачує всіх: від своїх політичних опонентів до країн - сусідів.

Віктор Ющенко навіть не гидує брудними засобами - “для дискредитації державних діячів він використовує штатних провокаторів”, - підкреслює О. Зарубинський.

“Ющенко не має жодного морального права претендувати на посаду Гаранта Конституції. Він повинен зняти свою кандидатуру з виборів, інакше буде асоціюватися виключно з деградацією України та зубожінням її громадян”, - говориться в заяві Блоку Литвина.

17.12.2009



Рівне-Ракурс №10 від 17.12.2009p. 
На головну сторінку