Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №431 від 14.01.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Зимовий футбол

Учасники, на старт!

Традиційний щорічний відкритий зимовий чемпіонат Рівного з футболу пам’яті Володимира Шморгуна стартує найближчого уїк-енду на полях міста.

Цього року учасників змагань буде дещо менше, аніж торік - тридцять три команди.

Боротися за нагороди претенденти будуть на трьох футбольних полях Рівного: “Парк”, “Авангард” та “Хімік”.

Отож у першій підгрупі (стадіон “Хімік”) за вихід до наступного раунду поборються: “Хімік”, “Хімік” (юнацька команда), “ДЮСШ-Верес-95”, “КОЛІСП-93”, “Продторгобладнання”, “Олімпік”, “Мрія”, “Городок”, “Квартал”, “Калина-Бугрин”, “Каламбур” та “Власт”.

На запасному полі стадіону “Авангард” зіграють: “ДЮСШ-Верес-92”, “ДЮСШ-Верес-93”, “КОЛІСП-94”, “Водник”, “Фортуна”, “Славія”, ФК “Омеляна”, “Ребелс”, “Віннер”, “Факел”.

На стадіоні “Парк”, у третій підгрупі, зіграють: “Рівес”, “Старт”, “Онікс”, “Північ”, “Карат”, “Спарта-Колоденка”, ФК “Забороль”, “Курозвани”, “Феміда”, “Новий Корець” та “Райський Сад”.

За регламентом турніру, до наступного етапу змагань потраплять по п’ять найсильніших представників кожної підгрупи, а також команда, що матиме найкращий очковий показник серед клубів, що посядуть шості позиції.

Перший та другий тур чемпіонату відбудуться відповідно шістнадцятого та сімнадцятого січня.

Окрім узгодження календаря та складу груп на засіданні міської федерації футболу було відзначено і найкращі клуби минулого року. Почесні призи та грамоти отримали представники діючого чемпіона області ФК “Славія”, аматорського клубу “Рівес”, МФК “Рівне-112”, працівники “СДЮШОР-Верес” та ОДЮСШ.

14.01.2010Роман СВИРИДА



Рівне-Ракурс №10 від 14.01.2010p. 
На головну сторінку