Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №432 від 21.01.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Актуально

Скандал на місцевому ринку

Скандал на місцевому ринку

Знову немає де торгувати городиною жителям навколишніх сіл. Тому, стверджують бабусі, вони вкотре змушені “перебазуватися” на найближчу тролейбусну зупинку. Правоохоронці й місцеві жителі цьому факту не радіють.

Недовго тривала ейфорія селян від відкритих у минулому році додаткових торговельних місць на центральному ринку. Здається, що все робилося для того, аби люди, які до того торгували “з землі”, почали продавати з прилавків. Для цього і близько двох сотень місць облаштували, і низьку плату встановили. Однак бабусь все частіше почали бачити на тій самій зупинці, біля “Океану”, звідки їх так довго випроваджували.

Зі слів селян, до їх приїзду на ринок більшість торговельних місць виявляються зайнятими. Їх облюбували місцеві перекупники, які скуповують на ринку “Дикий” товар, і продають його під виглядом домашньої городини. Адміністрація ринку заявляє, що відповідні працівники слідкують за тим, хто займає пільгові місця. Однак, як зізнаються останні, розібратися, де селяни, а де - перекупник, подекуди просто неможливо.

Проте місцеві можновладці запевняють, що прилавками користуватимуться лише селяни, а не суб’єкти підприємницької діяльності, за чим суворо слідкуватимуть. На реєстрації знаходиться розпорядження міського голови щодо торгівлі на пільгових місцях, продовжене до 1 січня 2011 року. “У цьому документі жодного пункту, окрім дати, змінено не було, - зазначає начальник міського управління торгівлі, громадського харчування та побутового обслуговування населення Ігор ОСТАПЕНКО. - Тож селянам не варто перейматися”.

21.01.2010



Рівне-Ракурс №10 від 21.01.2010p. 
На головну сторінку