Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №432 від 21.01.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Точка зору

Тривожний помаранч

Неприємним став початок Нового 2010 року для рівнян, які проживають у п’ятому під’їзді будинку 11 на вулиці Київській. Мешканці отримали квитанцію, в якій була вказана вартість послуг, наданих ТзОВ “Рівнетеплоенерго”.

Згідно з нею за грудень 2009 року новий постачальник тепла “запросив” з власників двокімнатної невеликої квартири 316,47 гривні. У той же час “Комуненергії” вони сплачували майже вдвічі менше. Звідки взялися ці цифри, адже керівник компанії Степан КОРОПЕЦЬКИЙ на першій прес-конференції наголосив: “Старий тариф нас повністю влаштовує. Тому відпрацьовуватимемо цей опалювальний сезон за схемою “Комуненергії”. Проте цифри на квитанції чомусь говорили про інше.

“Таку різницю з тарифом можна пояснити наступним чином: попередні рази ви сплачували згідно з показами лічильника тепла, проте зараз його хтось демонтував і ви змушені платити дорожче”, - вносить ясність Степан Коропецький щодо ситуації на Київський. Хто зняв лічильник і де він знаходиться - пообіцяли розібратися і попросили зачекати.

Проте виставлений рахунок сплатити таки доведеться за досить “цікавим” тарифом, який, до того ж, надрукували на райдужному помаранчевому папері, щоб людей хоч чимось розвеселити. Повірте - не втішили.

Зі слів керівництва теплопостачального підприємства, тепло у помешкання рівнян подаватиметься за тими ж тарифами, що застосовувала “Комуненергія”. У випадку незмінності ціни на газ вони діятимуть до першого березня цього року. Таким є зобов’язання новоствореної компанії перед міською владою Рівного. Тоді чому інші жителі міста продовжують наполягати, що суми, які вказують на помаранчевих квитанціях, таки не відповідають тим, що були раніше?!

21.01.2010



Рівне-Ракурс №10 від 21.01.2010p. 
На головну сторінку