Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №432 від 21.01.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Об’єднання

ЄНП ВІТАЄ ЮЛІЮ ТИМОШЕНКО

ДЕМОКРАТИЧНІ СИЛИ МАЮТЬ ОБ’ЄДНАТИСЯ НАВКОЛО КАНДИДАТА В ПРЕЗИДЕНТИ ТИМОШЕНКО

Президент Європейської Народної Партії (ЄНП) Вільфред Мартенс привітав Юлію Тимошенко з 25% підтримкою в першому турі президентських виборів України та із проходженням у другий тур, що відбудеться 7 лютого 2010 року.

“Від імені ЄНП я вітаю Юлію Тимошенко з успіхом у першому турі президентських виборів! Я вірю, що сьогодні створено надійний фундамент для переконливої перемоги Юлії Тимошенко в другому турі.

Пані Тимошенко продемонструвала яскравий приклад сучасного лідерства, відповідальності та політичної мужності. Здатність зберігати гідність, незважаючи на тиск, - це якість справжнього державного діяча.

Європейська Народна Партія висловлює свою підтримку Юлії Тимошенко в другому турі президентських виборів в Україні, оскільки вона є єдиним демократичним і проєвропейським кандидатом. Саме тому Європейська Народна Партія закликає всі демократичні сили України та партнерів ЄНП в Україні об’єднатися та підтримати Юлію Тимошенко, щоб завадити поверненню до влади політичних сил минулого, зберегти ідеали Помаранчевої революції та відкрити новий європейський шлях для України. Ми закликаємо всіх кандидатів у Президенти від демократичних сил, які брали участь у першому турі, не залишатись осторонь та об’єднати свої зусилля задля перемоги демократії в Україні.

“Перемога Юлії Тимошенко в другому турі - це перемога європейського вибору та європейських цінностей в Україні. Це перемога Європи і європейських цінностей,” - заявив Вільфред Мартенс.

Юлія Тимошенко та її політична сила належать до найбільшої та найвпливовішої європейської політичної родини - Європейської Народної Партії, яка на сьогодні об’єднує 72 партії з 39 країн Європи, 13 голів урядів ЄС та 6 керівників урядів, які не є членами ЄС, голову Європейської Ради, керівника Європейської Комісії, а також має найбільшу фракцію в Європейському Парламенті.

21.01.2010Інтернет-сайт ЄНП www.epp.eu



Рівне-Ракурс №10 від 21.01.2010p. 
На головну сторінку