Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №434 від 04.02.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Футзал

Переможна хода МФК “Рівне”

Вражаюча серія матчів без поразок підопічних Юрія Баховського триває. Рівняни, ніби не помічаючи супер-ників, продовжують збирати турнірні очки і після дванадцяти зіграних поєдинків опинилися вже на другій позиції у чемпіонаті.

У другій поспіль календарній грі хет-трік оформив гравець МФК “Рівне” Едуард Петрик.

“Каменяр-ТВД-2” (Дрогобич) - МФК “Рівне” - 3:7 (2:3).

Рівне: Чемерис - Жак, Волох, Басюк, Дармовіс, Прислупський, Петрик, Дацюк, Кручок.

Голи: Пенюк (10), Михайловський (12), Шурак (36) - Дармовіс (4), Петрик (12, 26, 27), Жак (19, 31), Волох (23).

У першій зустрічі цих команд “Каменяр” зумів тричі розписатися у воротах рівнян і програв мінімально – 3:4.

На власному майданчику галичанам вдруге пощастило відзначитися трьома забитими голами, проте футболісти МФК “Рівне” цього разу виявилися менш люб’язними, відвантаживши господарям вдвічі більше м’ячів.

Відкрив рахунок у зустрічі капітан команди гостей, Павло Дармовіс. У середині першої половини гри “каменярі” зусиллями Ігора Пенюка відновили статус-кво. Зуміли господарі відігратися і після голу Едуарда Петрика.

Проте ще до перерви Вадим Жак втретє вивів рівнян вперед у рахунку - 3:2.

Вирішальними у зустрічі можна назвати чотири хвилини другого тайму. Із двадцять третьої до двадцять сьомої хвилини Роман Волох та Едуард Петрик тричі засмутили воротаря “Каменяра” і довели рахунок до 6:2.

Наприкінці гри Вадим Жак і Тарас Шурак ще раз обмінялися результативними ударами, зафіксувавши чергову впевнену перемогу вихованців Юрія Баховського.

Скориставшись осічкою “Метрополітену”, який поступився львівському “Динамо” - 2:3, рівняни зуміли піднятися на другу позицію у турнірній таблиці.

Дві наступні календарні зустрічі будуть надважливими для рівнян. Шостого лютого МФК “Рівне” у Києві зіграє проти “Метрополітену”, а ще за тиждень - вдома проти “Динамо” (Львів).

Саме результати матчів із прямими конкурентами, найімовірніше, і дадуть відповідь на запитання, хто і яку позицію посяде на фініші першості.

04.02.2010Роман СВИРИДА



Рівне-Ракурс №10 від 04.02.2010p. 
На головну сторінку