Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №437 від 25.02.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Незабаром

Міська влада бореться за паркування

Міська влада бореться за паркування

Вистачить комусь наживатися на місцевих площах”, - вирішили рівненські чиновники, і впритул зайнялися питанням комунальних паркувальних територій. Як і обіцяли ще восени, вже незабаром у Рівному з’являться перші стоянки для легкових автомобілів, зиск з яких матиме лише місцевий бюджет.

За словами начальника міського управління ЖКГ Івана ГЕМИ, навесні у Рівному розпочне роботу комунальне підприємство “Галузеве”. Для його робити гроші із міського бюджету виділятися не будуть, отже на перших порах усе зароблене витрачатиметься на збільшення обсягів діяльності.

Комунальне підприємство опікуватиметься усіма створеними місцями для паркування. Спершу тими, що вже існують, згодом - іншими. Для початку роботи потрібно лише дочекатися кінцевого оформлення документів (з 10 паркувальних зон на 6 вже є офіційна документація - авт.), та підготувати територію, облаштувавши її шлагбаумами та розміткою. Все робитимуть за кошти “Галузевого”.

Скільки коштуватиме таке задоволення для водіїв - наразі невідомо, але обіцяють, що ціни влаштовуватимуть усіх. Попередньо відомо, що на 10 комунальних стоянках буде місця для більш як 250 легкових автомобілів.

А задля оптимізації процесу міські чиновники обіцяють, що поряд із шлагбаумом з’являться так звані паркомати, які автоматично, після оплати, видаватимуть талон із зазначенням дати та часу паркування.

25.02.2010Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 25.02.2010p. 
На головну сторінку