Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №438 від 04.03.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Вголос

Не секрет, що в другому турі виборів Ви працювали на Януковича

Богдан Горинь виступив із відкритим зверненням до Ющенка

“Шановний пане Президенте!

Вибори закінчилися. Передвиборча риторика мала б відійти в минуле, проте після виборів Янукович своє перше слово сказав недержавною мовою. Цим він підтвердив намір подальшої рішучої русифікації України, подав сигнал, що всупереч Конституції України має намір залишити в Україні російський флот, віддати Консорціуму газову трубу, вступити в митний союз із Росією та ЄЕП, заблокувати процес просування України в НАТО.

Отже, запитуємо Вас, Президенте України: “Це та мета, за яку склали свої голови мільйони патріотів України? Це збігається з інтересами українського народу? Це відповідає ідеалам Майдану, позиції Президента України - Ющенка?”

Якщо після цих заяв Януковича Ви дасте пораду, дозвіл, а може й команду на входження підконтрольних Вам народних депутатів із фракції НУНС у коаліцію з Януковичем, то як би до цього поставився Бандера, якому Ви нещодавно присвоїли найвище звання Героя України? Упевнені, що перевернувся б у домовині. Якщо б він був живий, то осудив би Ваш вчинок.

Не секрет, що у другому турі виборів Ви працювали на Януковича. Але всякому угодовству має бути покладена межа, яку нікому не дозволено безкарно переходити. Вважаємо, що всі Ваші біди (а з ними й України) є результатом відсутності у Вас почуття відповідальності за долю України. Історія нікому не прощає зраду національних інтересів!”

04.03.2010Богдан ГОРИНЬ Левко ЛУК’ЯНЕНКО Володимир ПИЛИПЧУК



Рівне-Ракурс №10 від 04.03.2010p. 
На головну сторінку