Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №438 від 04.03.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#На вулиці

На Пугайка напали невідомі з битками

“Пересування вулицями Рівного, як на початку 90-х, стало небезпечним для життя та здоров’я. Чи, може, Україна перенеслася в атмосферу кривавих “розбірок” в Чикаго на початку ХХ століття?”, - таке звернення від Рівненської обласної організації УНП отримали місцеві ЗМІ після того, як на вулиці мало не до півсмерті побили депутата обласної ради В’ячеслава Пугайка. “Коли полюють на депутатів, то що вже говорити про пересічних мешканців обласного центру?”

23 лютого близько опівночі депутат повертався додому. Він їхав своєї автівкою за вже звичним маршрутом, однак раптом загальмував: на дорозі лежали гілки дерева, що перешкоджали рухові.

Вже згодом депутат зрозуміє, що перепона була створена штучно, однак тієї ночі він, нічого не підозрюючи, вийшов з автомобіля… Несподівано пан В’ячеслав побачив, як просто на нього рухаються невідомі у масках із битками і тубами в руках. Вони нещадно били чоловіка по голові. За попередніми даними, нападники нанесли потерпілому забої руки, ребер та рубану травму голови, а також зім’яли кузов автомобіля.

На щастя, В’ячеславу Пугайку вдалося дістатися авта та від’їхати. З дому депутат викликав правоохоронців та швидку.

Наразі правоохоронці встановлюють обставини події. А між тим, його колеги по партії розповідають, що не забули, як у листопаді минулого року горіла дача В’ячеслава Пугайка у селі Нобель Зарічненського району. Щоправда, доказів, що підпал був умисний, тоді не знайшли.

Крім цього, 7 грудня 2009 року прокурор Рівненської області порушив кримінальну справу стосовно керівника однієї із будівельних фірм, яким є побитий депутат облради, за фактами розтрати 3 мільйонів гривень, виділених для будівництва житлового будинку, та службового підроблення, що спричинило тяжкі наслідки. Після цього стан Пугайка значно погіршився, він навіть перебував на стаціонарному лікуванні.

Важко уявити, як ситуація може розгортатися далі.

04.03.2010Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 04.03.2010p. 
На головну сторінку