Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №440 від 18.03.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Калейдоскоп подій

Мисливці за консервацією

10 банок консервації викрали невідомі з підвального приміщення 29-річної здолбунівчанки Діани. А з будинку 58-річного жителя села Кустин Рівненського району Івана зникло 15 банок консервації та 50 кілограмів цукру.

5 років у розшуку

51-річна жителька Рівного Лариса вирішила перереєструвати свій транспортний засіб марки “Ауді-А8”. Однак під час перевірки з’ясувалося, що він із 2005 року знаходиться в розшуку інтерполом.

Загибель подружжя

13 березня до Володимирецького районного відділу МНС надійшло повідомлення про пожежу у приватному господарстві села Городець. Коли рятувальники подолали 30-кілометрову відстань, вогонь вже встиг набрати великих обертів та знищити дах і частково перекриття житлового будинку. Збивши полум’я, рятувальники кинулися до задимленої кімнати, де, за словами сусідів, могли перебувати люди. На місці пожежі вони знайшли тіла 76-річного господаря оселі Василя та його дружини.

Крадуть труби

З навчальних корпусів одного з ВНЗ Рівного невідомі викрали 19 труб до змішувачів кранів води. Тим часом працівники Рівненського міськвідділу міліції за гарячими слідами затримали підозрюваних у крадіжці металевих труб для водовідведення з підземного переходу в обласному центрі. Ними виявилися троє рівнян - 30-річний Анатолій, 37-річний Сергій та його 39-річний тезка.

Обчистив “швидку”

Працівники Острозького міськвідділу внутрішніх справ встановили, що 7 березня з карети “швидкої допомоги”, яка перебувала на стоянці біля приміщення центральної районної лікарні, 27-річний житель райцентру Павло викрав медичний апарат “Кардіограф” вартістю близько 7000 гривень.

Смерть у кюветі

Поблизу села Селище Сарненського району водій мотоцикла “Viper” без державного номерного знака, 19-річний Юрій, який їхав зі сторони села Ясногірка, не впорався з керуванням і з’їхав у кювет. Там мотоцикл зупинило придорожнє дерево. Внаслідок ДТП водій загинув на місці пригоди. Пасажира транспортного засобу забрали до лікарні.

Побили на вулиці Черняка

Вночі 13 березня 16-річний рівнянин Дмитро та його знайомий (особу якого наразі встановлюють працівники міськвідділу міліції) побили 18-річного жителя Рівного Михайла та відібрали у нього мобільний телефон. Подія сталася на вулиці Черняка в Рівному.

Облюбував памперси

28-річний рівнянин Тарас, зламавши замок на дверях підвалу одного з будинків на вулиці Коновальця, викрав алюмінієві посуд і трубу, металеву мийку та дві упаковки “памперсів”. А з будинку 36-річної жительки села Молодаво Дубенського району невідомі, вибивши вхідні двері, викрали електричну плиту, алюмінієвий бідон та металеву каструлю.

18.03.2010Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 18.03.2010p. 
На головну сторінку