Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №441 від 25.03.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Футбол

Претендентів залишилося четверо

Претендентів залишилося четверо

Минулого уїк-енду було визначено трьох півфіналістів відкритого обласного турніру з футболу “Меморіал В. Шморгуна”. До наступного раунду змагань вже потрапили “Славія”, “Случ” та “Водник”.

Ще одну путівку до півфіналу вчора, вже після підписання номера до друку, розіграли в очному двобої “РОКО” та кузнецовський “Ізотоп-РАЕС”.

Перед заключними турами групового етапу у підгрупі “А” шанси продовжити боротьбу за трофей завчасно втратив лише “Авангард” (Дядьковичі). Втім, вже за підсумками п’ятого туру коло претендентів на те, аби посісти першу та другу позиції, звузилося ще більше. Вибув із боротьби волинський “Вотранс”, який поступився “Хіміку” - 1:2.

“Славії”, аби зберегти шанси на потрапляння у півфінал, необхідно було обіграти “РОКО”. Із завданням діючий чемпіон області впорався на відмінно, здолавши суперника - 3:1.

Поєдинок “Ізотоп” - “Авангард” відбувся раніше, ще восьмого березня. Тоді, нагадаємо, кузнецовці перемогли - 2:1.

У заключному турі “Славія” впевнено переграла “Вотранс” - 3:1, посівши перше місце у підгрупі.

Аби також сподіватися на участь у півфіналі, “Хіміку” потрібна була лише перемога у матчі із “Авангардом”, який ще напередодні втратив усі шанси на продовження турнірної боротьби. Втім, аутсайдер змагань виявився нездоланним бар’єром на шляху рівненського клубу. У підсумку - нульова “нічия”, і обидва суперники завершили боротьбу за трофей.

Ім’я другого представника підгрупи “А” у півфіналі визначиться у грі “РОКО” - “Ізотоп”.

У підгрупі “Б” після трьох стартових турів ситуація була ще простішою. “ДЮСШ Верес” та “Фортуна” вже втратили усі шанси потрапити до півфіналу, та й “Гоща-АМАКО” особливих ілюзій щодо найближчого майбутнього на “Меморіалі В. Шморгуна”, схоже, не мала.

Отож, за дві путівки до наступного раунду змагань реально боролися лише три клуби: “Случ”, “ОДЕК” та “Водник”.

Березнівчанам саме у двох заключних турах групового етапу випало зіграти із прямими конкурентами. “Случ” зумів не програти, обидві гри завершивши внічию. Із “Водником” - 0:0 та з “ОДЕКом” - 1:1.

Таким чином, саме клуб із Березного фінішував першим у турнірній таблиці. “ОДЕК” же, якому випав чудовий шанс вийти на другу позицію, несподівано не зміг обіграти знекровлену “Фортуну” - лише 0:0.

Осічкою оржівців одразу ж спробувала скористатися “Гоща”, що перемогла “ДЮСШ-Верес” - 2:0.

Наступного дня “ОДЕК” розіграв мирову зі “Случем” і попрощався з мріями про чемпіонство. А от “Водник” зумів перемогти “Гощу” - 2:1 і потрапити до півфіналу, де “студенти” зіграють зі “Славією”.

У матчі, що вже нічого не вирішував, “Фортуна” поступилася “ДЮСШ-Верес” - 0:1.

25.03.2010Роман СВИРИДА



Рівне-Ракурс №10 від 25.03.2010p. 
На головну сторінку