Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №444 від 15.04.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Проект

Бугринські котлети за азербайджанським рецептом

Бугринські котлети за азербайджанським рецептом

Близько 10 мільйонів євро інвестицій в селі Бугрин Гощанського району, що на Рівненщині, вирішили залишити акціонери ТОВ “Країна смаку”. Гроші вкладатимуть в завод із виробництва заморожених напівфабрикатів. До цієї суми для будівництва входить вартість колишнього консервного заводу, придбаного інвестором, вартість ремонту та обладнання заводу, будівництва гуртожитку для робочих та спортивного комплексу.

До вищезгаданої суми увійде і будівництво власних очисних споруд.

Для розширення власної справи засновники компанії обрали цей район через сприятливі інвестиційні умови для ведення бізнесу. Завдяки реалізації даного проекту планують ввести в дію сучасне виробництво за новітніми технологіями. Підприємство вироблятиме у широкому асортименті близько 116 найменувань заморожених продуктів харчування - готова продукція йтиме на внутрішній ринок через власну мережу супермаркетів.

“Країна Смаку” виготовлятиме заморожені напівфабрикати, такі як вареники, пельмені, зрази, фаршировані овочі тощо. За словами виконавчого директора Маіла Аббасова, компанія закуповуватиме сировину здебільшого у місцевих фермерів. Створення у Рівненській області такого роду підприємства дасть змогу місцевим мешканцям реалізувати власну сільськогосподарську продукцію за прийнятними цінами. Попередньо запланована потужність заводу - більше 100 тонн продукції на рік. При стабільному фінансуванні роботи планують закінчити вже до кінця 2010 року.

15.04.2010Алла БІДЮК



Рівне-Ракурс №10 від 15.04.2010p. 
На головну сторінку