Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №445 від 22.04.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Калейдоскоп подій

За безпеку відповідатиме Гриняк

Чергові зміни відбулися у лавах правоохоронних органів. Начальником управління громадської безпеки було призначено полковника Володимира Гриняка. Заступником начальника УМВС України в Рівненській області - начальником міліції громадської безпеки генерал Сало призначив полковника Володимира Апшая. Обидва полковники родом із Львівщини.

Затримали чоловіка “на гарячому”

Небайдужі рівняни, помітивши, що з будинку на вулиці Гайовій в Рівному невідомий чоловік виносить речі та складає їх в авто, відразу ж зателефонували до міліції. Але правоохоронці, прибувши на місце події, встановили, що невідомий - колишній чоловік господині, який забирав з її оселі власне майно. Цього разу повідомлення про крадіжку не підтвердилося.

Наїхав на велосипедиста

В с.Колоденка Рівненського району водій автомобіля “ВАЗ”, який рухався зі сторони села Тайкури в напрямку Рівного наїхав на неповнолітнього велосипедиста Ольгу. 7-річна дівчинка їхала у попутному напрямку та повертала ліворуч. В результаті ДТП в Ольги діагностували перелом лівого стегна та госпіталізували до дитячого відділення Рівненської РОКЛ.

Жир і брухт - на штрафмайданчик

На автодорозі Київ-Чоп у селі Тараканів Дубенського району працівники міліції зупинили автомобіль “ІВЕКО”, який перевозив чотири тонни жиру за документами, що викликають сумнів у їх дійсності. А в Сарнах зупинили “УАЗ”, яким житель села Чудель перевозив тонну металобрухту без жодних документів на вантаж. Цей транспортний засіб помістили на штрафмайданчик. Того ж дня там опинився й автомобіль “Рено”, яким 55-річний житель села Нова Любомирка перевозив близько 14 тонн “бездокументного” брухту чорних металів.

Пальне крали з авта

У ніч на 15 квітня невідомі викрали 300 літрів дизельного пального з автомобіля “Рено Преміум”, який 44-річний власник залишив у дворі будинку на вулиці Коцюбинського в Рівному.

Помстився колишній?

47-річний житель Березного викрав два металевих стовпчики з огорожі господарства своєї колишньої дружини Тетяни. Викрадене вилучили та повернули власниці.

Натомість у Кузнецовську чоловік Михайло розповів правоохоронцям, що його 32-річна дружина викрала трудову книжку, ідентифікаційний код, документи на дачу, свідоцтво про народження, ключі від автомобіля і гаража та 1500 гривень. За викладеними у заяві фактами проводиться перевірка.

Хабар ДАІшнику

19 квітня працівники ДАІ зупинили моторолер “Альфа”, за кермом якого перебував 26-річний костопільчанин Володимир. Він порушив вимоги дорожнього знаку “Дорога з одностороннім рухом”, однак захотів уникнути штрафу. І, щоб про пригоду ніхто не довідався, не придумав нічого іншого, як дати хабар у розмірі 150 гривень. Наразі відповідальність вже за два скоєні правопорушення буде суворішою.

22.04.2010Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 22.04.2010p. 
На головну сторінку