Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №228 від 23.02.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Візит

Балога обіцяв допомогти онкохворим та чорнобильцям

Цими днями до Рівного з робочим візитом завітав міністр України з питань надзвичайних ситуацій та в справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи Віктор Балога.

У ході візиту міністр зустрівся з головою обласної державної адміністрації Василем Червонієм, начальником головного управління МНС області генерал-майором служби цивільного захисту Миколою Костюком, а також з особовим складом головного управління МНС України в Рівненській області. Після знайомства з рятувальниками Рівненщини Віктор Балога обговорив найболючіші питання Народної служби порятунку й пообіцяв допомогти їх вирішити.

Після спілкування з «мнсниками» пан Балога разом із керівниками облдержадміністрації та головного управління МНС побував у Рівненському обласному онкодиспансері. Оскільки один з корпусів недіючий - а Рівненщина відноситься до областей, що постраждали від катастрофи на ЧАЕС, - керівник міністерства пообіцяв виділити кошти на придбання медичного обладнання та завершення будівництва лікувального корпусу.

Міністр також відвідав ще одну недіючу будівлю: довгобуд з 12- річним стажем центрального пожежного депо, в якому мало б розміститися головне управління МНС. Віктор Балога пообіцяв, що посприяє швидшому новосіллю «мнсників».

Що стосується чорнобильців Рівненщини, то пан Балога пообіцяв домогтися виділення 70 осель для цієї категорії людей, які перебувають на квартирному обліку в Рівненській області.

Візит міністра з надзвичайних ситуацій Віктора Балоги можна охарактеризувати, як «теплий» та «обнадійливий». Наскільки перспективний - покаже час.

23.02.2006Інспектор центру пропаганди ГУ МНСУ в Рівненській області Микола Прокопчук



Рівне-Ракурс №10 від 23.02.2006p. 
На головну сторінку