Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №448 від 13.05.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Новини Рівного

Антимонопольний зацікавився домофонами

Рівненське відділення Антимонопольного комітету порушило справу щодо зловживання монопольним становищем з боку ПП “КС Домофон-Рівне”.

Як з’ясувалося, приватне підприємство встановлювало домофони у квартирах мешканців багатоповерхових будинків у такий спосіб, який обмежував права окремих мешканців будинків.

Коментуючи ситуацію, голова Відділення Вячеслав БЕРЕЖНЮК зазначив: “Ринок послуг зі встановлення домофонів стосується багатьох мешканців Рівненщини, тому Відділення буде й надалі оперативно і своєчасно реагувати на ті дії, що можуть призвести до обмеження інтересів окремих споживачів”.

Чи стануть почесними?

ВО “Свобода” та Рівненський обласний Комітет національного порятунку України клопотатимуть щодо надання Дмитру Клячківському (Климу Савуру), Тарасу Бульбі-Боровцю та Уласу Самчуку звання “Почесний громадянин міста Рівного”.

- Тарас Бульба-Боровець і Клим Савур боролися за Україну на території Рівненщини. Формування Української повстанської армії, очолювані ними, не лише мужньо боронили наш край, а й врятували тисячі жителів Рівненської області від рук німецьких, російських та польських загарбників, - зазначив заступник голови Рівненської обласної організації ВО “Свобода” Андрій БОРТНІК. - Зважаючи на це, такі люди заслуговують вдячності і пошани рівнян.

Отримали ювілейні медалі

35 ветеранів Великої Вітчизняної війни отримали з рук міського голови Рівного Володимира Хомка ювілейні медалі “65 лет Победы в Великой Отечественной войне 1941-1945 гг.”.

У Рівному відключають воду

“Рівнеоблводоканал” продовжує відключати боржників, незважаючи на те, що рівень оплати населення за послуги зріс. Найближчим часом без води та каналізації залишаться понад сорок злісних неплатників. А саме - мешканці обласного центру на вулицях: Київська, Орлова, Шухевича, Мельника, В.Ди-візії, Дундича та Льонокомбінатівська.

Боротьба з самобудами триває

Вперше міській владі вдалося виграти суд проти самовільного забудовника. Якщо Апеляційний суд залишить судове рішення без змін, чиновники обіцяють провести показове знесення самобуду. А поки розмірковують, що саме робити із незаконними добудовами на перших поверхах будівель: зносити або легалізовувати.

“Затоплена Венеція” тепер у Рівному

Відомий фотохудожник Олександр Харват відкрив у Рівному виставку свого італійського колеги Вірджіліо Бардоссі. Захід відбувається у рамках проекту “Обличчя планети Земля”. П’ятдесят світлин, виконаних у чорно-білих тонах, розкривають життя Венеції та венеціанців під час щорічної повені.

13.05.2010Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 13.05.2010p. 
На головну сторінку