Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №448 від 13.05.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Перевірка

Вигнали за межі України

На початку травня співробітники служби громадянства, імміграції та реєстрації фізичних осіб Рівного провели оперативно-профілактичні відпрацювання ринків обласного центру, зокрема, базару, розташованого на вулиці Здолбунівській.

Там працівники міліції затримали 42-річного громадянина Азербайджану Алі Муштаби огли. Під час перевірки правоохоронці з’ясували, що іноземець приїхав на Україну в березні 2010 року і працює на ринку вантажником. Втім, на роботу, у відповідності до трудового законодавства, не оформлений. Окрім того, дозвіл з центру занятості на працевлаштування іноземців в Україні у чоловіка відсутній.

- Пізніше працівники міліції встановили, що в минулому Алі Муштаби огли мав проблеми з законом, - розповідає начальник сектора у справах громадянства, імміграції та реєстрації фізичних осіб Рівненського МВ УМВС Люд-мила ПЕТНЯК. - У жовтні 2003 року чоловік притягувався до кримінальної відповідальності за умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження, а також до адміністративної – за дрібне хуліганство. А в 2005 році щодо громадянина Азербайджану було прийняте рішення про видворення його за межі держави із забороною в’їзду на п’ять років. Та попри все в 2010 році іноземець знову в’їхав в Україну, продовжуючи вести антигромадський спосіб життя.

Співробітники Рівненського МВ затримали 29-річного громадянина Азербайджану Васіф Аят огли, який був напідпитку. На чоловіка склали адміністративний протокол за ст.178 Кодексу України про адміністративні правопорушення (“Розпивання спиртних напоїв у громадських місцях і поява в громадських місцях у п’яному вигляді”), а також провели дактило-скопування затриманого для перевірки щодо його причетності до скоєння інших злочинів на території України.

За грубі порушення на території України громадян Азербайджану вирішено видворити за межі України із забороною в’їзду на відповідний термін.

13.05.2010Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 13.05.2010p. 
На головну сторінку