Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №449 від 21.05.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Гаряче питання

Про “Золоту підкову” не забувають

Ми вже розповідали читачам, в якій ситуації опинилися інвестори житлового комплексу “Золота підкова”. Люди вклали у будівництво своїх квартир гроші, однак всі роботи завмерли на готовності у 30 відсотків.

У пошуках правди майбутні новосели зверталися в різноманітні інстанції, та навіть пікетували міськвиконком. У той час влада Рівного проводила численні переговори з тими, хто був причетним до цього будівництва. На поверхні з’явилися неприємні факти, наприклад, умови, на яких були укладені договори.

Сьогодні боротьба триває, але чиновники запевняють, що світло у кінці тунелю з’явилося. Після численних нарад спільне україно-болгарське підприємство “Богдан” дійшло узгоджених рішень і дій з Банком “Київ”, який кредитував цей проект. Однак наразі проблема полягає у зміні керівництва фінансової установи.

Поки що банкіри оголосили тайм-аут, однак переконують, що з появою нового правління і при незмінності угод, питання буде вирішене.

Тож залишається дочекатися нового керівництва банку, яке добудує будинок, взявши на себе всі інвестиційні зобов’язання. В будь-якому разі, за словами міського голови Рівного Володимира ХОМКА, землю під будинком повернули в місто, і дадуть тому, хто буде найбільш ймовірним забудовником.

21.05.2010Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 21.05.2010p. 
На головну сторінку