Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №449 від 21.05.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#На сесії

Обласні обранці все підтримали

Кілька десятків людей мітингували під стінами обласної ради минулої п’ятниці. Представники комітету Національного порятунку та інші опозиційні сили протестували проти ратифікації угоди про продовження терміну перебування Чорноморського флоту на території України.

Під акорди патріотичних пісень першим питанням на порядку денному сесії Рівненської облради, за пропозицією керівника фракції УНП Олега Ковальчука, винесли звернення до Президента України з вимогою денонсувати угоду перебування Чорноморського флоту РФ у Криму. Навіть не обговоривши питання, своє “за” віддали 50 обласних обранців. Таким чином депутати вирішили виправитися, оскільки на минулому, позачерговому, засіданні не з’явилися.

До політичних питань депутати віднесли звернення Рівненського обласного об’єднання ВУТ “Просвіта” ім.Т.Шевченка щодо недопущення розміщення матеріалів виставки “Волинська різня: польські і єврейські жертви ОУН-УПА” у Рівному та Рівненській області. Своє “проти” висловили 50 депутатів.

Підтримали обласні обранці й свою колегу, депутата, Заслуженого лікаря України Віру Кобилянську, яка звертається до Глави держави з обуренням щодо відсутності державних прапорів на святкуванні Дня Перемоги у Севастополі. Більше того, місце жовто-блакитного стягу займав прапор Росії. “Прошу вас в термін, згідно із законом про місцеве самоврядування, а це - 10 днів, замінити на всіх державних установах міста Севастополя російський прапор на наш жовто-блакитний стяг”, - сказала пані Кобилянська.

21.05.2010Алла БІДЮК



Рівне-Ракурс №10 від 21.05.2010p. 
На головну сторінку