Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №450 від 27.05.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#На часі

Входимо у ритм

Нарешті Рівне увійшло у нормальний темп життя - бюджет затвердили, а отже, непотрібно жити у борг. Мало кому відомо, але більшість робіт у місті протягом півроку проводили під чесне слово міського голови.

За словами Володимира ХОМКА, головне у цьому році добудувати ЗОШ №14. І добре, що цьому сприяють налагоджені стосунки між головою та губернатором краю Василем Берташем - у тандемі, будь-які питання вирішуються набагато краще. Маємо надію, що кошти на добудову пускового комплексу школи, будівництво якої триває понад 6 років, будуть знайдені. Адже проблема із школярами району Басів Кут надзвичайно гостра.

Вирішується питання щодо річки Устя, комунальної сфери та доріг. Гроші на опорядження річки планують виділити з екологічного фонду. Окультурять, з невеликою розчисткою, річку від Басівкутського озера до вулиці Ст.Бандери. Обіцяють, що встановлять дренаж на вулиці Котляревського, що дозволить попередити і звести до нуля підтоплення території. Крім цього, до ладу приведуть і самі береги Усті.

На стадії обговорення залишається ситуація навколо ринку Дикого. Ідея Василя Берташа, повернути цю територію, надзвичайна хороша. Адже ця спортивна школа мала бути у самому серці Рівного - у рекреаційній зоні, біля озер. Тож над цим питанням міські та обласні чиновники працюватимуть й надалі, і, що важливо, - лише прозоро.

Закладені шалені гроші для упорядкування кладовища у мікрорайоні Тинне. Після цього, вважає міський голова, проблема буде знята на кілька десятків років. До мільйона гривень передбачається для рекультивації території і огорожі. Це буде друге за величиною і за важливістю кладовище у Рівному. Наразі є пропозиції з впорядкування кладовищ на Молодіжному і Басівкуті.

27.05.2010Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 27.05.2010p. 
На головну сторінку