Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №451 від 03.06.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Туризм

"Україна у мініатюрі"

На думку представників обласної влади, Рівненщину необхідно зробити туристично привабливою областю, активно використовуючи її потенціал. Це, власне, змінить і сам стереотип про наш край, як провінційний та невиразний туристичний об’єкт.

Отож, концепція розвитку туризму включає у себе кілька головних пунктів. По-перше, перетворити Рівне на ділову столицю Західної України, впроваджуючи міжнародні бізнес-форуми. По-друге, область повинна стати місцем концентрації торговельної активності, адже лежить на перехресті міжнародних автошляхів. Тому варто створити велику регіональну торгову точку, яка б знаходилася неподалік аеропорту, авто- та залізничного вокзалів.

Мають з’явитися і потужні інвестиційні центри привабливих туристичних маршрутів. Заступник голови ОДА Олексій ГУБАНОВ запропонував створити у Рівному етнопарк під назвою “Україна у мініатюрі” - постійно діючий комплекс із музеями, макетами пам’ятних та історичних місць і замків України, містечком народних умільців тощо. Зацікавити туристів можуть і такі об’єкти, як зоопарк, Тараканівський форт, замки в Острозі та Дубному, діяльність яких потребує відновлення і популяризації. Розвиток туризму також залежить від створення потужного інтернет-ресурсу.

03.06.2010



Рівне-Ракурс №10 від 03.06.2010p. 
На головну сторінку