Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №453 від 17.06.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Коротко

Кримське золото

Вадим Слободенюк став єдиним рівнянином, хто здобув медаль на Кубку України з легкої атлетики в Ялті.

Спортсмен виборов золоту медаль у бігу на 3000 метрів з перешкодами.

З-поміж інших досягнень рівненської делегації варто відмітити четверту позицію чоловічої естафетної команди у бігу 4 по 100 метрів (Олександр Журик, Роман Новосилецький, Ігор Кухта та Роман Лук’янчук).

Четверте місце посів також Василь Ніщик у потрійному стрибку, а юніор Роман Лук’янчук у бігу на 200 метрів встановив новий рекорд області.

Загалом команда Рівненщини посіла чотирнадцяте підсумкове місце.

Вже за декілька днів юніорська збірна області вирушила до Донецька на чемпіонат України. Юніори у підсумку виступили майже як і дорослі - п’ятнадцяте командне місце, щоправда, медалей здобули більше. Найкраще виступив Дмитро Сірук, який посів перше та друге місця, відповідно, у бігу на десять та п’ять тисяч метрів.

Дізналися суперників

Жеребкування півфіналів Кубка області з футболу відбулося у Рівненській обласній федерації.

За його підсумками пари команд розподілилися наступним чином. Діючий чемпіон області “Славія” мірятиметься силами із “Ізотопом” (16 червня команди зіграли у Рівному, а 23-го зустрінуться у Кузнецовську), “Гоща-АМАКО” ж зустрінеться із переможцем чвертьфінальної пари “ОДЕК” - “Волинь-Цемент”.

“Рівне” у фіналі

Завдяки важливій перемозі у заключній домашній грі першого етапу розіграшу вищої ліги чемпіонату України з регбі РК “Рівне” пробився до фінальної частини змагань, де побореться за місця на п’єдесталі.

Минулої суботи на полі стадіону “Олімп” підопічні Ігора Родзяка приймали львівський “Сокіл-Верховину”. Незважаючи на жахливу спеку і опір суперника, господарі зуміли здобути переконливу перемогу - 21:14.

У першому таймі рівняни занесли дві спроби у залікову зону львів’ян (відзначилися Тарас Панасюк та Вадим Полюхович). У другому - команди обмінялися результативними атаками - по дві спроби на рахунку кожної команди (у РК “Рівне” двічі відзначився Павло Рожков, у львів’ян - Олег Одрихівський та Павло Галан). Однак гості краще пробивали реалізації - двічі відзначився той же Одрихівський проти однієї нашої реалізації у виконанні Павла Рожкова.

Перемога дозволила РК “Рівне” випередити “Сокіл-Верховину” у турнірній таблиці і напряму потрапити до групи “А” фінального турніру, де за медалі змагатимуться кращі вісім клубів чемпіонату.

17.06.2010Роман СВИРИДА



Рівне-Ракурс №10 від 17.06.2010p. 
На головну сторінку