Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №456 від 08.07.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#"Гаряча" тема

Рух у центрі Рівного – відновили

Рух у центрі Рівного – відновили

Нарешті дочекалися: двосторонній рух через центр Рівного таки відновили. Це рішення прийняли після перевірки на міцність бетонного покриття майбутнього підземного торгового центру, що будують у районі Театральної. Тепер через площу вільно їздитимуть маршрутки, тролейбуси та інші перевізні засоби. Хоча рух транспорту планували відновити 15 липня, проте приємний сюрприз вирішили зробити раніше.

Протягом декількох днів на Театральній площі встановлюватимуть нові знаки. Наразі ж будівельники укладають бруківку на тротуарі й, схоже, що сумлінно, адже працюють навіть у неділю. Обіцяють якнайшвидше повернути територію до первісного вигляду.

Також добігає завершення ремонт фасаду театру, що ще півроку тому тріщав по швах.

Результат праці будівельників планують продемонструвати на День незалежності України. Кажуть, що до того часу все підготують: і оновлену Театральну площу, і підземне торгівельне царство, площа якого становитиме 5300 квадратних метрів.

Директор Рівненської дільниці компанії “Інтергал-Буд” Степан ВОЗНЯК говорить, що постійний контроль за їхньою діяльністю здійснює мер міста Володимир Хомко: “Голова щоденно, а іноді й двічі, тричі разів на день приїжджає подивитися на нашу роботу. Можу ствердно сказати: “не підведемо”. Пан Возняк просить жителів обласного центру ще трішки перетерпіти деякі незручності, адже результат виправдає раніше створений дискомфорт.

Начальник міського управління капітального будівництва Олег ГЕРМАН говорить, що кількість скарг щодо незручностей, які виникають внаслідок будівництва поменшала, та й на щастя нові тріщини більше не утворюються.

08.07.2010Алла БІДЮК



Рівне-Ракурс №10 від 08.07.2010p. 
На головну сторінку