Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Жовтень 2022p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
     1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Листопад 2022p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30

Новини Рівне

Ракурс житейський


-  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | >>>
¤ 

Вона чекає…

Вона часто приходить у невеличку кав’ярню. Сідає за столиком біля вікна. Замовляє горнятко кави. І чекає…

=>>>=

Вона чекає…

¤ 

Цукрово-желатинова глазур на паску, яка не буде обсипатися

Багато господинь звикли самостійно готувати до Великодня паски. Однак однієї випічки недостатньо – необхідно також прикрасити її. Одним з найбільш популярних варіантів декору вважається глазур.

=>>>=

Цукрово-желатинова глазур на паску, яка не буде обсипатися

¤ 

Яскрава і святкова глянсова глазур для пасок

Молочна глазур виглядає більш красивою, еластичною й акуратною.

=>>>=

Яскрава і святкова глянсова глазур для пасок

¤ 

Пасхальний вінок з потрійною начинкою

Якщо важко вибрати між кількома, можна відразу зробити з трьома. Вийде не тільки оригінальною на вигляд, а й на смак. Пишне здобне тісто нікого не залишить байдужим.

=>>>=

Пасхальний вінок з потрійною начинкою

¤ 

Пальчики оближеш:

шоколадна паска з родзинками

Інгредієнти: борошно – 450 г; какао – 60 г; дріжджі – 17 г; молоко – 160 мл; вершкове масло – 100 г; цукор – 160 г; яйця – 2 шт; щіпка солі; родзинки – 50 г; шоколадні краплі – 100 р. Для глазурі: цукрова пудра – 2 склянки; охолоджені яєчні білки – 2 шт.

=>>>=

Пальчики оближеш:

¤ 

Панетоне:

рецепт паски за європейськими традиціями

Хочете здивувати своїх рідних оригінальним і новим смаком паски, але не знаєте, як це зробити?

=>>>=

Панетоне:

¤ 

Паска без дріжджів, заморочок і замісу руками

Для тих, в кого немає часу на дріжджове тісто.

=>>>=

Паска без дріжджів, заморочок і замісу руками

¤ 

Дзвінок від ангела

На старій телефонній будці було безліч «автографів»: хтось надряпав номер телефону, хтось написав «Оля+Коля=любов», інший намалював сердечко... Біля одного з номерів був напис: ангел. Іржа «з’їла» першу цифру і половину другої. Та й телефонного апарату в будці вже не було. Будки доживали свій час.

=>>>=

Дзвінок від ангела

¤ 

Купайлиця

Її улюблені квіти – ромашки. Ото, як тільки десь побачить, що продають, зразу ж купить Олеся для себе букетик, поставить на стіл і милується. Так, наче в дитинство своє потрапляє. І зразу ж Купайлицю згадує. Тут, у великому місті, де вона мешкає вже багато років, не знають люди таких традицій. Якось запитала у співробітниці про те, чи вона щось знає про свято Купала, і була неприємно здивована – не знає нічого, навіть назв квітів, дерев та трав.

=>>>=

Купайлиця

¤ 

Подарунок

– Ірино, відкрий, чуєш, дзвонять у двері, я тут докурю! – гукнув чоловік у пройму балконних дверей.

=>>>=

Подарунок

-  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | >>>

 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Об'ява
Pika.rv.ua
IРА Ракурс