Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №587 від 24.01.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Березень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
Квітень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Новини Рівне
QRcode

#Футзал

Рахунок не по грі

Рахунок не по грі

Екстра-ліга 13 тур. 20 січня. “Єнакієвець” (Єнакієво) - “Ураган” (Івано-Франківськ) - 3:5, “Спортлідер+” (Хмельницький) - “Енергія” (Львів) - 0:2.

“Кардинал-Рівне” - “Локомотив” - 1:4 (1:2).

“Кардинал-Рівне”: Гурко (Дєнюжкін, 9) - Танський, Когут, Паршиков, Басич - Бондар, Маринюк, Вершинін, Чернієнко - Фаренюк, Кручок, Ситнік, Піддубний.

“Локомотив”: Іваняк - Білоцерковець, Воронін, Кісєльов, Є.Клочко - Кондратюк, О.Сорокін, Д.Сорокін, Журба - Сірий, Чуднов.

Голи: Маринюк (9) - Клочко (1,1), Білоцерковець (24), Кісєльов (39).

Попередження: Маринюк (37), Вершинін (30).

На превеликий жаль для рівненських вболівальників, рівнянам не вдалося поквитатися з харків’янами за листопадову суху поразку в Харкові. І справа навіть не в ігровій перевазі лідера екстра-ліги, якраз у цьому аспекті господарі взагалі не поступалися залізничникам, а навіть переважали, а ось у плані везіння і реалізації моментів, тут рівних гравцям “Локомотиву” не було.

Ще не встигла секундна стрілка годинника зробити один оберт, як на табло Рівненського ДЮСШ№4 засвітився рахунок - 0:2. Причому обидва голи-близнюки після атаки лівим флангом провів Євген Клочко - перший на 27 секунді, а другий на 36. Після цього рівняни заволоділи ініціативою, а гості відповідали гострими контратаками. Такий перебіг подій, ніби приспав увагу захисту харків’ян і залізничники дозволили господарям провести дві небезпечні атаки. Спочатку Вершинін примусив Євгена Іваняка продемонструвати диво-реакцію, відбивши в карколомному стрибку дальній потужний удар Олександра. А згодом Олександр поперечною передачею вивів на удар Мар’яна Маринюка і тому нічого не залишалося, як підставивши ногу переправити м’яч у ближній правий кут воріт “Локомотива” - 1:2. Одразу після забитого господарями голу відбулася заміна голкіпера, і у воротах МФК “Кардиналу-Рівне” замість Гурка з’явився Дєнюжкін. Жодній із команд, до закінчення першого тайму змінити рахунок так і не вдалося.

Уже на першій хвилині другого тайму команди обмінялися потужними ударами. Спочатку, наче з гармати вистрілив Бондар, а за декілька секунд аналогічними ударом відповів Воронін. Проте згодом рівняни на декілька хвилин притисли залізничників до воріт і почали планомірно обстрілювати володіння Іваняка. Вершинін, Танський, Бондар - примушували Євгена вертітися у воротах - наче карася на пательні. Але м’яч вперто не йшов у ворота “Локомотива”. Вершинін потужним ударом у хрестовину ледь не перекинув ворота, але хрестовина - це ще не гол. А ось удар Білоцерківця зліва припав точно у дальній кут - 1:3. Правда, перед цим, на думку багатьох вболівальників і гравців господарів, м’яч відлетів від руки Клочка, але судді порахували, що порушення не було, і м’яч відскочив не від руки, а від передпліччя Євгена, тому гол було зараховано. Голкіпер гостей творив справжні дива у воротах, а нападникам господарів вперто не щастило і м’яч просто знущався над ними, незважаючи на постійне намагання рівнян змінити рахунок. Найбільше запам’яталися удари Вершиніна і Чернієнка в середині тайму. За 5 хвилин до закінчення гри Віталій Танський почав виходити в якості п’ятого польового, а згодом уже сам Віталій Дєнюжкін почав підключатися до атак, виконуючи роль п’ятого польового. Але і такий хід кардиналівців не дозволив їм змінити рахунок, а ось харків’яни на 39 хвилині поставили остаточну крапку в цьому захоплюючому двобої - 1:4. Гол у порожні ворота зі своєї половини майданчика провів Віталій Кісельов. Правда, перед цим, на думку господарів, було порушення правил, і вони зупинилися в грі, але суддівський свисток не відреагував, а згодом зафіксував взяття воріт. Заключні хвилини проходили під диктовку рівнян. Удари по воротах почергово завдавали Маринюк, Дєнюжкін, Піддубний, Чернієнко, Паршиков, але гості лягали кістьми на шляху м’яча до воріт і фінальна сирена сповістила про другу поспіль у сезоні перемогу “Локомотиву” над “Кардиналом-Рівне”. Відверто кажучи, рахунок не відповідає перебігу подій на майданчику, адже рівняни нічим не поступалися лідеру, а навпаки, більше володіли м’ячем, частіше били по воротах, більш небезпечніше атакували. Але цим і цікавий футбол, що не це головне, а головним завжди залишається реалізація і в цьому аспекті залізничники виявилися явно сильнішими за суперника. І взагалі, у футболі кажуть, що завжди перемагає сильніший, хоча і не всі згідні з цим трактуванням. Проте результат на табло, а гра згодом забудеться. Цією перемогою “Локомотив” перервав триматчеву безпрограшну серію МФК “Кардинал-Рівне”.

Наступну гру рівняни проведуть 25 січня в Івано-Франківську з місцевим “Ураганом”.

Перша ліга

“Ураган” реваншувався

9 тур. 19 січня. “Меркурій” (Чернівці) - “Львівхолод” (Львів) - 2:6, “Спортлідер плюс 2” (Хмельницький) - ФК “Одеса” - 4:4.

“Ураган-2” (Івано-Франківськ) - “Кардинал-2 - ДЮСШ-4” (Рівне) - 5:1 (1:0).

Голи: Ярий (15), Зварич (22), Горбатий (27), Боргун (28), Богданов (33) - Гарбарук (37).

Івано-Франківський “Ураган-2” приймав гостей з Рівного - команду “Кардинал-2 - ДЮСШ-4”. Підсумком матчу дублерів двох клубів Екстра-ліги став рахунок 5:1 на користь господарів. Загалом, перша перемога у новому році видалася для ураганівців нелегкою, навіть незважаючи на переконливий рахунок.

На початку матчу гості заробили право на небезпечний штрафний удар. Однак франківці вдало зіграли у захисті й далі слідувала серія небезпечних моментів біля воріт суперника. Довго жодній з команд так і не вдавалося реалізувати свої гольові епізоди. Лише за 5 хвилин до перерви досвідчений Роман Ярий впевнено обіграв захисників рівнян і вийшовши віч-на-віч з голкіпером “Кардиналу-2” - 1:0. Останні ж хвилини тайму наші футболісти серйозно пресингували господарів майданчику в намаганні зрівняти рахунок, проте така практика не спрацювала і на перерву команди пішли за мінімальної переваги господарів.

Після відпочинку рівняни намагалися забити швидкий гол, але ураганівці не дали їм такої можливості. Натомість, на 22-й хвилини зустрічі Михайло Зварич точним ударом подвоїв перевагу. Після цього гості ще не раз намагалися засмутити воротаря франківців, але голкіпер Василь Кучера знову і знову рятував свою команду. Результативною стала 27-ма хвилина, коли спочатку Юліан Горбатий красиво пробив під поперечину, а за лічені секунди Орест Боргун завершив швидку комбінацію і зробив рахунок 4:0 на користь господарів. Згодом забитим м’ячем у складі “Урагану-2” відзначився новачок івано-франківців Дмитро Богданов. Та все ж рівняни не думали здаватися і за 3 хвилини до закінчення все-таки забили гол престижу. Записав його на свій рахунок Владислав Гарбарук, реалізувавши гру в більшості з п’ятим польовим. На більше в гостей не вистачило часу. На заключній хвилині вже господарі вирішили пограти у більшості, однак забити вшосте їм не вдалося і гра так і закінчилася перемогою “Урагану-2” з рахунком -5:1.

Головний тренер “Кардиналу-2 - ДЮСШ-4” Віталій ЗАСМОРЖУК: “Сьогодні була дуже хороша гра, яка сподобалась глядачам. Загалом грою я задоволений, однак результат нашої команди мене не тішить. На жаль, ми не змогли реалізувати створені моменти. Можна було б списати все на дорогу, проте, я думаю, не в цьому причина нашої поразки. Але кожний матч - це досвід, і сьогодні ми отримали хорошу ігрову практику”.

Головний тренер “Урагану-2” Іван СКІЦКО: “Нарешті ми вибороли три очка, але хочу зазначити, що далися вони нам дуже непросто. Сьогодні була надзвичайно напружена гра. Особливо вона відчувалася за мінімальної переваги 1:0, і лише після четвертого забитого м’яча я повірив у нашу перемогу. Хочу віддати належне команді-суперника. Вони досить гарно грали, одразу відчутно, що команда досвідчена”.

Наступний матч “Кардинал-2 - ДЮСШ-4” Рівне проведе 26 січня в рідних стінах з хмельницьким “Спортлідером+ 2”.

24.01.2013Юрій РАЧКОВСЬКИЙ


Переглядів: 1427

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1165 від 17.04.2024p.
¤ 
Побив в парку чоловіка телескопічною палицею

Побив в парку чоловіка телескопічною палицею

П’ятого квітня близько 18 год до поліції повідомив 34-річний житель села Зірне, що в дендрологічному парку міста Березне, невідомий чоловік раптово почав нецензурно висловлюватися в його адресу, а потім – побив металевою палицею та втік....

¤ 
Госпіталь та медуніверситет Рівненщини перейматимуть литовський досвід

Госпіталь та медуніверситет Рівненщини перейматимуть литовський досвід

КП «Рівненський обласний госпіталь ветеранів війни» РОР та релокований ДЗ «Луганський державний медичний університет» уклали тристоронній договір про співпрацю із Литовським університетом медичних наук....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (21183)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (17329)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (14558)
• Допомога під час карантину [967] (14482)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (14319)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (14133)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (14007)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (13978)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (13969)
• Живи до ста! [965] (13952)
• Бюджет і ми… [965] (13888)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (13881)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (13755)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (13665)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (13660)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (13607)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (13216)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (13190)

ТОП-15 свіжого номера:

• У Рівному вперше люди з інвалідністю отримають безкоштовне оздоровлення (492)
• Госпіталь та медуніверситет Рівненщини перейматимуть литовський досвід (72)
• Які шкідливі речовини можуть містити вологі серветки? (68)
• Побив в парку чоловіка телескопічною палицею (66)
• Тонкощі заварювання кави (65)
• Рідні брат та сестра з бабусею загинули у ДТП (63)
• Небезпека вологих серветок (62)
• Часникові стрілки корисніші за часник (60)
• Особливості вживання видів води (60)
• Пиріг «Чорний ліс» (60)
• Чому варто їсти кабачки, особливо жінкам? (59)
• А ваш шампунь безпечний? (57)
• Про стан печінки «розповість» ваш вказівний палець (55)
• Нецукровий діабет (52)
• Водій напідпитку пропонував хабар поліцейським (48)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"