Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №669 від 14.08.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"


  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Липень 2020p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Серпень 2020p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
     1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31

Новини Рівне

#Меню

Гратен з баклажанів та помідорів

Гратен з баклажанів та помідорів

Інгредієнти: баклажани - 600 г, помідори (соковиті некислі) - 800 г, цибуля - 250 г, часник - 5 зубчиків, сир пармезан - 120 г, базилік свіжий або заморожений - 8-10 листочків, оливкова олія для смаження, сіль, чорний мелений перець.

Приготування: цибулю порізати півкільцями або кубиками, часник подрібнити ножем. Помідори опустити на 20 с. в киплячу воду, зняти шкірку і порізати невеликими шматками довільної форми. На оливковій олії злегка обсмажити часник з цибулею. Додати помідори і порізаний базилік, посолити, накрити кришкою і на невеликому вогні, час від часу помішуючи, тушкувати приблизно 15 хв. Кружальця баклажанів посолити з кожного боку і залишити на 8-10 хв. щоб вони пустили сік. Потім баклажани обсмажити на змащеній оливковою олією сковорідці до рум’яної скоринки. Сир натерти на дрібній терці. Форму змастити оливковою олією. На дно форми викласти третину тушкованих помідорів. На помідори – половину обсмажених баклажанів, поперчити. Баклажани зверху присипати третиною тертого пармезану. Знову викласти частину помідорів. Поверх – баклажани, що залишилися, поперчити. Притрусити сиром. Сир покрити помідорами, що залишились. І на кінець, гратен присипати рештками сиру. Форму зі стравою помістити у розігріту до 200 °С духовку і випікати 15-20 хв. до рум’яної скоринки.
14.08.2014


Переглядів: 85

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 975 від 30.07.2020p.
¤ 
Відпочинок в Карпатах з церквою «Христос є відповідь»

Відпочинок в Карпатах з церквою «Христос є відповідь»

З 13 по 18 липня відбулася чергова, вже дев’ятнадцята туристична подорож в Карпати з церквою «Христос є відповідь». На цей раз перлину України відвідали 60 людей, серед них було 13 сиріт, які до цього не мали можливості побачити живописні карпатські схили. Тепер вони це змогли зробити зовсім безкоштовно, за рахунок місії «Христос є відповідь»....

¤ 
Електронні лікарняні.

Електронні лікарняні.

Коли чекати і як користуватись?...

¤ 
Кожен п’ятий споживач газу не сплатив рахунки через коронавірус

Кожен п’ятий споживач газу не сплатив рахунки через коронавірус

В першому півріччі на газовому ринку не вдалось досягти прийнятного рівня сплати за доставку газу. Борги споживачів перевищують 2 млрд. грн., тобто не був сплаченим кожен п’ятий платіж....

¤ 
Власникам корів на Рівненщині відшкодовують кошти за придбані доїльні апарати

Власникам корів на Рівненщині відшкодовують кошти за придбані доїльні апарати

Селянам Рівненщини частково відшкодують кошти за придбане обладнання, зокрема, доїльні апарати. Фінансова підтримка сільгоспвиробників передбачена Комплексною програмою розвитку агропромислового комплексу Рівненської області на 2018 – 2022 роки....

¤ 
Хто заплатить за комерційні вузли обліку води?

Хто заплатить за комерційні вузли обліку води?

Минулого вівторка відбулась зустріч директора Рівненського обласного комунального підприємства «Рівнеоблводоканал» Андрія Карауша з членами міської Ради голів ОСББ. Сама зустріч тривала три години, і про її підсумки автор попросив розповісти самого Андрія Карауша....





Найпопулярніші статті:

• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (1480)
• Бюджет і ми… [965] (1458)
• Живи до ста! [965] (1455)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (1454)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (1438)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (1427)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (1422)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (1417)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (1414)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (1378)
• Допомога під час карантину [967] (1277)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (1252)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (1201)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (1197)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (1195)
• Гостра бюджетна пандемія… [964] (1190)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (1188)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (1181)

ТОП-15 свіжого номера:

• «Кармановірус»… (165)
• Електронні лікарняні. (155)
• Хто заплатить за комерційні вузли обліку води? (153)
• Власникам корів на Рівненщині відшкодовують кошти за придбані доїльні апарати (153)
• Кожен п’ятий споживач газу не сплатив рахунки через коронавірус (153)
• Бурштинова настоянка – від головного болю та застуди (150)
• Відпочинок в Карпатах з церквою «Христос є відповідь» (150)
• Шоколадні мафіни з сирною начинкою (149)
• 10 речей, які треба викинути або купити нові, заради свого здоров’я (148)
• 5 простих способів очистити повітря в кімнаті (143)
• Цибулю не зберігайте поряд із картоплею (133)
• Корисні хитрощі під час прання одягу (131)
• Як вибрати шампури для шашлику (130)
• Квіти на городі садять не для краси (129)
• Що лікують кукурудзяні рильця і як готувати відвар (127)


 Партнери 
 
Рекламная газета "Об`ява" Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | Експорт | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2020 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(0362) 62-31-31, (098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(0362) 62-31-31, (098)0565477

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Об'ява
Pika.rv.ua
IРА Ракурс