Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №752 від 05.04.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"


  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Січень 2020p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
Лютий 2020p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
     1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29

Новини Рівне

#Ракурс добрих порад

Продукти, які не можна повторно розігрівати

Продукти, які не можна повторно розігрівати

Всі ми знайомі з певними правилами, пов’язаними з приготуванням і вживанням їжі, але чи багато хто з нас знають, що є деякі продукти, які не можна нагрівати повторно? Справа в тому, що при нагріванні ці продукти не тільки змінюють свою структуру, а й можуть нашкодити здоров’ю. Ні, ми ні в якому разі не примушуємо вас викидати ці продукти, а лише радимо використовувати їх по-новому, наприклад, додавши в салат.

Шпинат. Шпинат дуже корисний для організму, так як в ньому міститься безліч корисних вітамінів і мікроелементів. Особливо люблять цей вид зелені ті, хто веде здоровий спосіб життя і ретельно стежить за харчуванням. Шпинат, тушкований в сметані - одне з популярних страв, чудово поєднуються з гарніром з рису або спагетті, але нагрівати його повторно не можна.

Рішення: для отримання максимальної користі, ми рекомендуємо вживати шпинат в натуральному вигляді, додаючи в салати і смузі, а вже приготований шпинат можна використовувати як соус або холодноу закуску.

Курка. У холодильнику багатьох можна знайти страви з курки. Це джерело білка, який легко перетравлюється, а різноманітність варіантів приготування курячого м’яса вражає уяву. Але все-таки курку не можна повторно розігрівати, так як при цьому змінюється структура білків, що, в свою чергу, може негативно позначитися на травленні.

Рішення: відварна або печена курка відмінно підійде для салату, а шматок підсмаженого філе або курячі котлети, що залишились, використовуйте в холодному вигляді для приготування сендвіча.

Гриби. Гриби - продукт досить складний для організму, адже його навіть не рекомендують дітям молодше чотирьох років. Проте, не варто забувати, що гриби є цінним джерелом рослинного білка, тому якщо ви обмежуєте споживання м’яса, обов’язково включайте їх в раціон, але без вторинної теплової обробки, в результаті якої не тільки зменшується їх користь, але і змінюється поживний склад. Такі зміни можуть викликати болі в шлунку і здуття живота.

Рішення: тушковані гриби рекомендуємо використовувати як соус до гарячої пасті або відвареної картоплі, а також просто в холодному вигляді як салат, додавши, наприклад, нарубану зелень.

Яйця. Згодні, що яйця - це продукт, який ми підігріваємо не так часто. Але все ж важливо знати, що повторний вплив високих температур не тільки змінює смак, роблячи яйця не дуже апетитними, а й істотно впливає на склад. Ряд сполук, що входять до складу яєць, стає токсичним і здатний негативно позначитися на стані здоров’я і навіть викликати отруєння.

Рішення: відварені яйця відмінно доповнять багато салати і навіть сендвічі, а ось омлет і яєчню краще не залишати і їсти відразу після приготування.

Картопля. Надзвичайно живильний і улюблений багатьма продукт, тим не менш, при повторному нагріванні втрачає найбільш значну частину своїх смакових якостей і корисних властивостей. Саме тому ми радимо вам не ризикувати і готувати картоплю виключно на один прийом їжі.

Рішення: найпростіше повторно використовувати відварену холодну картоплю, зробивши з неї салат, а ось смажена картопля і картопляні запіканки - це страва на один раз.

Буряк. Ще один овоч, який потрапив в наш сьогоднішній список, це буряк. Насправді, буряк відноситься до тих унікальних продуктів, які при первинному нагріванні не втрачають своїх корисних властивостей, так само як і помідори. Але ось підігрів значно впливає на структуру і склад буряка, що може викликати серйозні проблеми зі здоров’ям, особливо при регулярному використанні такого продукту.

Рішення: що стосується супів на базі буряка, таких як, наприклад, борщ, найправильніше буде готувати порційно, а ось з відвареним буряком існує безліч рецептів салатів. Однак, якщо ви хочете отримати максимальну користь від цього коренеплоду, додавайте буряки в сирому вигляді як в салати, так і в різні смузі.

Селера. Багато господинь люблять додавати селеру в тушковані овочі або супи. Але при повторній термічній обробці частина елементів, що входять до складу селери, змінює свою і структуру і стає канцерогенною. При постійному вживанні такої їжі існує ризик виникнення серйозних захворювань, тому важливо уважно стежити не тільки за продуктами, які ви їсте, але і за способом їх приготування.

Рішення: безліч крем-супів на основі селери дуже смачні і в холодному вигляді, так що обов’язково спробуйте.

05.04.2016


Переглядів: 250

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus
<<- Попередня статтяНаступна стаття - >>

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 951 від 15.02.2020p.
¤ 
На ХІІ відкритому турнірі з плавання спортсмени з Рівненщини вибороли «золото» та «срібло»

На ХІІ відкритому турнірі з плавання спортсмени з Рівненщини вибороли «золото» та «срібло»

Вихідними у місті Слов’янськ Донецької області відбувся ХІІ відкритий турнір з плавання серед дітей з інвалідністю (вади зору, слуху та ураження опорно-рухового апарату). Змагання відбувалися в рамках програми «Повір у себе»....

¤ 
Рівненська легкоатлетка виборола золото на юніорському чемпіонаті

Рівненська легкоатлетка виборола золото на юніорському чемпіонаті

Світлана Жульжик виграла змагання з бігу на 800 метрів і встановила рекорд на міжнародних змаганнях (2.07,51 хв)....

¤ 
Не все гаразд: Мілла Йовович розповіла про хворобу новонародженої дочки

Не все гаразд: Мілла Йовович розповіла про хворобу новонародженої дочки

Не встигли всі обговорити новину про те, що Мілла Йовович втретє стала мамою, як актриса опублікувала сумну інформацію....

¤ 
Андрій Данилко пояснив, чому він постійно ходить в кепці

Андрій Данилко пояснив, чому він постійно ходить в кепці

Образ Андрія одноманітний. Виняток становлять лише яскраві вбрання Вєрки Сердючки....

¤ 
Як виростити мікрозелень в домашніх умовах за кілька днів

Як виростити мікрозелень в домашніх умовах за кілька днів

У зимово-весняну пору, коли організму бракує вітамінів, на порятунок може прийти мікрозелень....

¤ 
На Сарненщині пошкодили понтонний міст

На Сарненщині пошкодили понтонний міст

Шостого лютого із вікна рейсового автобуса пасажирка побачила, як вантажний автомобіль їхав по понтонному мосту, що у селі Ремчиці. Жінка одразу зателефонувала до поліції....





Найпопулярніші 15 статей:

1. Розшифровка аналізу крові: [841] (1577)
2. Авокадо - це фрукт чи овоч? [318] (1089)
3. Усюди коти й грибки [369] (889)
4. Як модернізувати «Рівнеоблводоканал»? [774] (861)
5. 8-10 червня у Радивилові відбудеться Всеукраїнський фестиваль-конкурс козацької пісні “Встань, козацька славо! Засвіти знамена!” [295] (861)
6. Обманливі вихиляси стегнами [384] (852)
7. Melanotan 2 поможет восстановить мужскую силу [782] (844)
8. МФК “КАРДИНАЛ-РІВНЕ” - У ФІНАЛІ [613] (839)
9. “Ремб” робить усе, як треба, і навіть краще! [337] (834)
10. Комп’ютерних талантів у нас багато! Буде ще більше! [427] (825)
11. Колоновидні яблуні. [777] (812)
12. Вертикальна трансмісія [427] (806)
13. Реінкарнація берези

[257] (795)
14. »Дякуємо Вам за те, що ви існуєте!» [257] (791)
15. Огірки з м’ятою і базиліком [881] (789)

ТОП-15 свіжого номера:

1. Андрій Данилко пояснив, чому він постійно ходить в кепці (222)
2. Зустріч з чемпіонами світу 1-st ISF WORLD COOL GAMES (221)
3. “Кардинал-Рівне” програє у Києві і припиняє боротьбу за кубок (219)
4. Щоб посуд заблищав (218)
5. Цікаві факти про відомі фільми (216)
6. На Сарненщині пошкодили понтонний міст (216)
7. Горілка у побуті. 20 незвичних способів використання (213)
8. Не все гаразд: Мілла Йовович розповіла про хворобу новонародженої дочки (213)
9. У Рівному відбувся перший етап дитячого Кубка Рівненщини з шахів (212)
10. Як виростити мікрозелень в домашніх умовах за кілька днів (211)
11. Рівненська легкоатлетка виборола золото на юніорському чемпіонаті (211)
12. Були брат і сестра… (211)
13. У Рівному відбувся олімпій­ський годинний заплив (210)
14. У Рівному презентували проєкт розвитку міського простору Рівного з урахуванням людей з інвалідністю (210)
15. Сусідка його друга (209)




 Партнери 
 
Рекламная газета "Об`ява" Перший інформаційний канал Украина онлайн
Google+
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | Експорт | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Разсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2018 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(0362) 62-31-31, (098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(0362) 62-31-31, (098)0565477

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Об'ява
Pika.rv.ua
IРА Ракурс