100гр.цукру, 30мл кукурудзяного сиропу (можна замінити на таку ж кількість меду) та 50мл води доводимо до кипіння. Тримаємо на вогні 5 хвилин. Знімаємо, охолоджуємо буквально хвилин 5, додаємо замочений желатин.
Суміш відразу починаємо збивати міксером на самих великих обертах, поки не утвориться блискуча, щільна маса білого кольору. Це займає в середньому 10 хвилин (залежить від потужності техніки).
Виливаємо цю масу у форму, орієнтовно 15*15см. Дно форми обов’язково застелити пергаментним папером, причому хорошої якості. Залишаємо в холодильнику на 3-4 години.
Далі великий розніс посипаємо через ситечко сумішшю цукрової пудри та крохмалю 1:1.
Викладаємо пласт майбутніх маршмелоу, нарізаємо довільною формою, обкачуємо в пудровій посипці і ще залишаємо в кімнаті на годину, щоб трішки підсохли.
Зберігати можна в щільно закритій коробці.
Варимо гарячій шоколад. Тут все елементарно: доводимо до кипіння 0,5л молока, додаємо 40гр.білого шоколаду, розмішуємо, щоб повністю розтав. Додаємо 40гр.чорного шоколаду, знову ретельно розмішуємо. Знову доводимо до кипіння.
Відразу ж розливаємо по чашках, зверху кладемо кілька штучок маршмелоу і просто насолоджуємося.