|
№794 від 26.01.2017p. |
| Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
![]() Гарячий шоколад з домашнім маршмелоуДля початку готуємо маршмелоу: Замочити 7-10гр.желатину у 40мл холодної води хвилин на 15. 100гр.цукру, 30мл кукурудзяного сиропу (можна замінити на таку ж кількість меду) та 50мл води доводимо до кипіння. Тримаємо на вогні 5 хвилин. Знімаємо, охолоджуємо буквально хвилин 5, додаємо замочений желатин. Суміш відразу починаємо збивати міксером на самих великих обертах, поки не утвориться блискуча, щільна маса білого кольору. Це займає в середньому 10 хвилин (залежить від потужності техніки). Виливаємо цю масу у форму, орієнтовно 15*15см. Дно форми обов’язково застелити пергаментним папером, причому хорошої якості. Залишаємо в холодильнику на 3-4 години. Далі великий розніс посипаємо через ситечко сумішшю цукрової пудри та крохмалю 1:1. Викладаємо пласт майбутніх маршмелоу, нарізаємо довільною формою, обкачуємо в пудровій посипці і ще залишаємо в кімнаті на годину, щоб трішки підсохли. Зберігати можна в щільно закритій коробці. Варимо гарячій шоколад. Тут все елементарно: доводимо до кипіння 0,5л молока, додаємо 40гр.білого шоколаду, розмішуємо, щоб повністю розтав. Додаємо 40гр.чорного шоколаду, знову ретельно розмішуємо. Знову доводимо до кипіння. Відразу ж розливаємо по чашках, зверху кладемо кілька штучок маршмелоу і просто насолоджуємося.
Коментарі (0):
|
| Лист редакторові | RSS | Передплата газети
| Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама
© 2001-2025 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: | ||||||||||||||||||||||||||||