Перш за все чистимо та відварюємо картоплю до готовності. Воду зливаємо, а гарячу картоплю пробиваємо погружним блендером. Утвориться клейка маса, це виділився крохмаль, який буде тримати наше тісто замість яйця, солимо, перчимо. Повністю охолоджуємо, додаємо 1 ст.л. борошна, замішуємо ложкою тісто.
Для начинки цибулю підсмажуємо, додаємо гриби, відразу солимо, перчимо, додаємо улюблені спеції, так як гриби немов губка вбирають у себе всі смаки та аромати. Охолоджуємо та теж пробиваємо блендером, але не до однорідності, просто злегка подрібнюємо.
Припорошуємо руки борошном і формуємо пиріжки, смажимо в олії, викладаємо на паперовий рушничок, щоб увібралася зайва олія.
¤ Викрили на незаконному перевезенні бурштину-сирцюДнями під час патрулювання селища Володимирець на вулиці Поліській у поле зору екіпажу сектору реагування патрульної поліції відділення №1 (смт Володимирець) Вараського ВП потрапив автомобіль «ВАЗ-2101», водій якого під час виконання повороту не увімкнув відповідний покажчик....
| | ¤ Свій до свого по своєЦе гасло західноукраїнських товаровиробників двадцятих років минулого сторіччя сьогодні, як ніколи, актуальне. Підтримка і розвиток місцевих підприємств є дуже необхідними в наш час. Це додаткові робочі місця, зарплати, гроші в бюджети усіх рівнів, наповнення пенсійного фонду....
|
¤ Виробник овочевих консервів з Рівненщини не збавляє обертівПід час війни місцеве підприємство «Щедра нива» працює на максимальній потужності. Постачає на український ринок якісні консерви горошку, кукурудзи, квасолі....
| | ¤ «Аграрії, ЗСУ та критична інфраструктура першочергово забезпечуються пальним», - – Віталій КовальВідбулася селекторна нарада під головуванням начальника Рівненської ОВА Віталія Коваля та за участі голів районних адміністрацій, територіальних громад....
|
|