| 
	№945 від 26.12.2019p. | 
| Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477  | 
	
 Реклама в газеті "Рівне-Ракурс" 
 
 Новини Рівне  | 
![]() Щоб ваші пампухи вдалися пишними і смачними• Замість паперових серветок чи рушників можна використовувати туалетний папір (звичайний, без домішок барвників і запаху), складений у 4–5 разів. • Перевірити, чи нагрілася олія, можна, кинувши чайну ложечку тіста або кубик картоплі: має за 30 с стати «правильного» кольору. • Кількість олії має бути така, щоб пампухи у ній вільно плавали і перекидалися з боку на бік. Бажано мати для цього широкий посуд із товстого металу (щоб повільно нагрівався і холонув, аби не було перепадів температури). • До пампухів без начинки я додаю різні приправи (мускатний горіх, корицю на кінчику ножа, коріандр, мелені 2–3 бутони гвоздики), тоді вони особливо смачні. • Пампухи із дріжджового тіста довше будуть свіжими, коли до складу жиру додати ложку-дві рафінованої олії. • Замість олії для смаження можна використовувати смалець, масло навпіл зі смальцем. • Якщо в олію для смаження додати ложку горілки або спирту, вона не «горітиме». • Начинка для пампухів не має бути рідкою, бо просочиться крізь тісто, і холодною, бо гірше сходитиме тісто. • Після формування пампухів тісто має підійти мінімум у 1,5 раза (приблизно 20 хв). • Щоб пампухи вбирали менше олії, були пухкішими, треба додати у тісто ложку спирту. 
 
 Коментарі (0): 
 
 
  | 
      
 
 
 
 
 | Лист редакторові | RSS | Передплата газети 
 | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама 
 © 2001-2025 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.  | 
    
      
 
 тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти:  | ||||||||||||||||||||||||||||