Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
¤ Ракурс подій ¤ Ракурс політики ¤ Ракурс економiки ¤ Ракурс здоров'я ¤ Ракурс культури і освіти ¤ Ракурс спорту ¤ Ракурс кримінальний ¤ Ракурс житейський ¤ Ракурс інтимний ¤ Ракурс мандрівника ¤ Ракурс незвичайного ¤ Ракурс добрих порад ¤ Ракурс розваг
Пошук |
|
|
|
Червень 2025p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | | | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
| | | | |
Липень 2025p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
| | |
|
Новини Рівне
|
|
#Ракурс розваг  Карамельний медовик
Для тіста:
борошна — 390 г
цукор — 150 г
масло — 110 г
яйце — 90 г
мед — 63 г (1ст.л.)
розпушувач — 9 г (1ч.л.) Робимо карамель: цукор нагрівати в каструлі до повного розчинення, мішати неможна, тільки нахиляти сотейник в різні сторони, щоб цукор рівномірно розподілявся. Знімаємо з вогню, додаємо мед та розтоплене масло (масло має бути теплим), розмішуємо. Якщо пішли грудочки, суміш підігріваємо на маленькому вогні постійно помішуючи. Як тільки все стане однорідним, даємо охолонути хвилин 5-7, вмішуємо в карамель яйця, та 13 борошна, перемішуємо, додаємо 1ч.л.розпушувача (погасити оцтом). Висипаємо все борошно, знову перемішуємо. Даємо тісту охолонути. Воно дуже гарної консистенції, не липні ні до рук, ні до столу. Розкатуємо коржі потрібного розміру. Вийде 10 коржів по 20см, або 5 по 24см. Випікаємо по 5-6 хвилин при 160С°.
Для крему:
Сметана 20% – 600гр.
цукор – 100гр.
масло – 125гр.
Тепер крем, він у нас буде незвичайний, а сметанний заварний. Дуже смачний. Для початку сметану відкидаємо на марлю на 2-3 години. Потім викладаємо в сотейник, додаємо цукор і варимо на водяній бані 40-60 хвилин. Сметана набуде легкого карамельного відтінку та загусне. Знімаємо з вогню, додаємо масло, розмішуємо до однорідного стану і ставимо в холодильник на кілька годин.
Готові коржі перемазуємо і даємо настоятися не менше 10 годин.
Більше цікавих рецептів та корисної інформації шукайте на сайті PIKA.RV.UA
Коментарі (0):
Анонсовані статті свіжого № 1225 від 02.07.2025p. |
¤ Тарас Сень: «З 2000 року працюю для дітей…»Початок літа вже традиційно є «дитячим». Це не дивно, оскільки закінчується навчальний рік у школах і починаються літні канікули.Найкращого часу для дитячих розваг важко знайти. На жаль, саме дитячих літніх заходів в нас проводиться, на думку автора, замало, і це погано. Діти найбільше потребують позитивних емоцій, особливо в такий важкий час. Але є люди, які постійно працюють для того, аби малечі та підліткам влаштовувати святковий настрій. І роблять вони це дуже вдало....
| | ¤ Літо, сонце і гори: тридцять восьма поїздка церкви «Христос є відповідь» у КарпатиДіяльність церкви «Христос є відповідь» настільки різнопланова, що писати про неї можна дуже і дуже багато. Але є напрямок, який сам по собі є унікальним. Це кількаденні поїздки в Карпати, які дають можливість їх учасникам не просто відпочити в горах, що саме по собі є задоволенням та користю, а й отримати новий стимул для життя.Ініціатор та організатор поїздок пастор Тарас Сень дуже гарно та змістовно описує ці поїздки. Цього літа, з 16 по 20 червня, відбувся перший літній виїзд до Карпат, організований церквою «Христос є відповідь». Про те, як він пройшов, автор попросив розповісти Тараса Сеня....
| ¤ У двох медичних закладах Рівненщини діє електронна черга на безоплатну заміну суглобівНа Рівненщині діє електронна черга на безоплатне ендопротезування – хірургічну заміну пошкодженого суглоба (здебільшого кульшового або колінного) штучним імплантом.Ця послуга доступна у межах програми медичних гарантій у закладах, які мають договір з Національною службою здоров’я України....
| | |
|