Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №970 від 25.06.2020p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"


  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Серпень 2020p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
     1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Вересень 2020p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30

Новини Рівне

#Ракурс добрих порад

Кілька порад досвідчених кулінарів, щоб шинка вийшла м’яка та смачна

Кілька порад досвідчених кулінарів, щоб шинка вийшла м’яка та смачна

Пересмажилося, підгоріло, не пропеклося – з цими проблемами стикався кожен, хто пробував спекти великі шматки м’яса. Ось кілька корисних порад, які допоможуть уникнути прикрих помилок і дозволять приготувати смачне, соковите і рівномірно пропечене м’ясо.

Як смачно запекти м’ясо

Запікання м’яса починається з вибору правильного шматка. Ідеально підійдуть шматки м’яса без кісток: вирізка, філе, окіст. Шматок, який ти хочеш запекти цілком, повинен важити не більше 2-2,5 кг. Занадто великий підгорить по краях і так і не пропечеться в середині.

Будь-який вид м’яса для соковитості та аромату можна додатково нашпигувати салом або часником. Пісне м’ясо м’яким і соковитим зробить маринад. Для свинини відмінно підходить гірчиця і мед, яловичина чудово поєднується з кисло-солодкими соусами й прованськими травами.

1. Заздалегідь додайте спеції

Щоб спеції та приправи встигли передати великим частинам туші свій аромат, м’ясо слід натерти ними заздалегідь, ввечері напередодні приготування. У розкритому вигляді присмачене приправами м’ясо необхідно покласти на тацю і залишити в холодильнику до наступного дня. Ночі буде цілком достатньо, щоб м’ясо просочилося запахом спецій.

2. Дайте м’ясу дійти до кімнатної температури

Деякі господині відправляють м’ясо пектися просто з холодильника. Цього не можна робити, особливо, якщо це великий шмат. Дістаньте м’ясо з холодильника заздалегідь і дайте йому постояти 2-3 години, щоб встигла зрівнятися температура поверхні та середини шматка. Така хитрість дозволить м’ясу рівномірно пропектися.

3. Рум’яна скоринка

Більшість господинь просто ставлять м’ясо в духовку і чекають, коли воно запечеться. В результаті виходить сіре, гумове м’ясо, яке не подобається нікому.

Для отримання рум’яної скоринки метод запікання доведеться повністю переглянути. Якщо дозволяють розміри шматка, то перед відправкою м’яса в духовку його необхідно обсмажити на пательні до рум’яної скоринки.

М’ясо великих розмірів відразу ставте в розігріту до 220-250 градусів духовку і запікайте, поки воно не покриється золотистою скоринкою, потім зменшіть температуру до 160-180 градусів і продовжуйте випікати до бажаного результату.

4. І м’ясу потрібен відпочинок

Будь-якій м’ясній страві після запікання потрібно дати відпочити, щоб соки, що знаходяться в ній рівномірно розподілилися всередині шматка.

Стейкам для цього достатньо 10-15 хвилин, а ось великим шматкам знадобиться більше часу. Перед тим, як розрізати та подати на стіл, залишьте запечене м’ясо в теплому місці під фольгою або рушником і дай йому відпочити 15-30 хвилин.

5. Правильна нарізка зробить м’ясо м’яким

Перед тим як нарізати м’ясо, уважно подивися на шматок. Ви побачите лінії, що йдуть по довжині шматка м’яса. Це волокна. Розрізаючи м’ясо поперек волокон, ви зробите його шматки більш м’якими та соковитими.

25.06.2020


Переглядів: 359

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 982 від 17.09.2020p.
¤ 
Чому чорніють і сохнуть кінчики листя у квітів

Чому чорніють і сохнуть кінчики листя у квітів

Сухе повітря та спека Спекотні дні дуже згубно діють на кімнатні рослини. Сухе повітря й низька вологість у приміщенні, не дають змоги рости та розвиватись повноцінно квітам....

¤ 
45 кілограмів бурштину вилучили поліцейські

45 кілограмів бурштину вилучили поліцейські

Автомобіль поліцейські сектору реагування патрульної поліції зупинили 15 вересня близько 16 години поблизу селища Володимирець під час відпрацювань у протидії незаконному видобутку бурштину-сирцю....

¤ 19 вересня – День фармацевта
ОЛЬГА САДОВНИК: «Фармацевт – остання лінія захисту пацієнта»

ОЛЬГА САДОВНИК: «Фармацевт – остання лінія захисту пацієнта»

Корпоративний девіз фармацевтичної династії Синяків: «КОЖЕН ДЕНЬ ДОПОМАГАТИ ЛЮДЯМ»

Моїй співрозмовниці із самісінького дитинства здавалося, що найрозумніші люди працюють в аптеці. Для неї вони були оповиті ореолом таємничості та благородства. З тих пір пройшло вже багато років, а продовжувачка фармацевтичної династії Синяків, заступниця генерального директора ТДВ «Рівнефармація», кандидат фармацевтичних наук, професор КЗВО «Рівненська медична академія» Ольга САДОВНИК (на фото) в обраній професії жодного разу не розчарувалася....

¤ 
Олександр Данильчук відкрив XX Всеукраїнську нараду-семінар з актуальних питань децентралізації

Олександр Данильчук відкрив XX Всеукраїнську нараду-семінар з актуальних питань децентралізації

Розпочала роботу XX Всеукраїнська нарада-семінар з актуальних питань децентралізації. Захід традиційно відбувається в Затоці Одеської області за ініціативи Української асоціації районних та обласних рад за участі міжнародних партнерів. Відкрив захід голова Рівненської обласної ради Олександр Данильчук, який очолив делегацію з Рівненщини....

¤ 
Створення системи екстреної медичної допомоги опинилося під загрозою

Створення системи екстреної медичної допомоги опинилося під загрозою

МОЗ не реагує на запит депутатської групи «Партія «ЗА МАЙБУТНЄ» про ймовірну корупцію під час закупівлі обладнання

У Міністерстві охорони здоров’я України обмежились звичайною бюрократичною відпискою на депутатський запит групи «Партія «ЗА МАЙБУТНЄ» щодо ймовірних зловживань при закупівлі обладнання для понад 200 лікарень по всій країні....

¤ 
Олексій Муляренко: “Рівне стає комфортнішим для проживання людей з інвалідністю”

Олексій Муляренко: “Рівне стає комфортнішим для проживання людей з інвалідністю”

В Рівному проживає близько 13 тисяч людей з інвалідністю. Чимало зусиль для привернення уваги до їхніх потреб, вже декілька років підряд докладає депутат Рівнеради, голова Рівненської ОДА (2016-2019 рр.) Олексій Муляренко. Він є ініціатором проєктів, що роблять Рівне доступним для усіх людей, незалежно від їх фізичних можливостей....





Найпопулярніші статті:

• Як позбутися шпори на п’яті [850] (2095)
• Бюджет і ми… [965] (1878)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (1823)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (1805)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (1796)
• Живи до ста! [965] (1787)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (1784)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (1771)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (1770)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (1763)
• Допомога під час карантину [967] (1712)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (1623)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (1559)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (1555)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (1540)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (1537)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (1494)
• Гостра бюджетна пандемія… [964] (1491)

ТОП-15 свіжого номера:

• Створення системи екстреної медичної допомоги опинилося під загрозою (82)
• Олексій Муляренко: “Рівне стає комфортнішим для проживання людей з інвалідністю” (77)
• Олександр Данильчук відкрив XX Всеукраїнську нараду-семінар з актуальних питань децентралізації (76)
• 45 кілограмів бурштину вилучили поліцейські (76)
• Чому чорніють і сохнуть кінчики листя у квітів (76)
• ОЛЬГА САДОВНИК: «Фармацевт – остання лінія захисту пацієнта» (75)
• Біля Радіозаводу впорядковують стадіон «Форт» (74)
• 17 цікавих способів використання кавової гущі в побуті (68)
• 7 засобів, які усувають неприємний запах у шафі (64)
• Тісто на пельмені, вареники, хінкалі, манти (62)
• «Я тобі зрадила… подумки» (52)
• Аферистів із Луганщини, які ошукували рівнян затримали (50)
• На балконі вирощуємо аптеку (49)
• 10 простих щоденних застосувань солі, від яких життя стане легшим (48)
• Розбійний напад на здолбунівчанина (47)


 Партнери 
 
Рекламная газета "Об`ява" Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | Експорт | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2020 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(0362) 62-31-31, (098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(0362) 62-31-31, (098)0565477

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Об'ява
Pika.rv.ua
IРА Ракурс