Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1044 від 02.12.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"



  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Грудень 2021p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Січень 2022p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
     1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31

Новини Рівне

#Ракурс розваг

Гуляш-коблер

Гуляш-коблер

  • свинина м’якоть 1,5кг;
  • борошно 60 г;
  • цибуля 60 г;
  • оливкова олія 100 мл;
  • мелений перець 0,5ч.л.;
  • часник 1 зубчик;
  • мелена червона паприка 1 ст.л.;
  • мелена кориця 0,5 ч.л.;
  • яловичий бульйон 350мл;
  • червоне сухе вино (можна замінити бульйоном, але з вином смак багатше і цікавіше) 100 мл;
  • томатний соус (протерті томати) 200 мл;
  • червоний солодкий м’ясистий перець 350 г;
  • сіль за смаком.

Галушки:

борошно 250 г;

розпушувач 7 г;

вершкове масло 65 г;

молоко 100 мл;

сіль щіпка;

кмин або коріандр 1 ч.л.;

молоко для змащування.

Борошно, сіль, розпушувач змішати. Додати масло, розтерти в крихту, влити молоко, замісити еластичне тісто, розкачати пласт товщиною 1 см, вирізати формочкою кола діаметром 4 см, змастити зверху молоком. М’ясо помити, просушити і нарізати однаковими шматочками, обваляти шматочки в борошні і порційно швидко обсмажити. Цибулю нарізати півкільцями, часник подрібнити і обсмажити в двох ложках олії до прозорості, додати спеції і бульйон, довести до кипіння. М’ясо покласти в форму до цибулі, все добре перемішати, влити томат, вино, довести до кипіння. Перець порізати великими шматочками, перемішати, поставити в розігріту до 200 ° С духовку і тушкувати під кришкою 2 години.

Збільшити температуру до 240С. Покласти на гуляш галушки, повернути в духовку і готувати без кришки хвилин 15-20, поки вони не стануть пишними і золотистими.

02.12.2021


Переглядів: 426

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1050 від 19.01.2022p.
¤ 
Рівняни розпочинають новий рік із вольової перемоги над «Соколом»!

Рівняни розпочинають новий рік із вольової перемоги над «Соколом»!

У матчі, сповненому емоціями, суперечливими епізодами та забитими м’ячами, сильнішими виявилися господарі майданчика....

¤ 
Чи правда, що в Індії існує 8 різновидів шлюбу

Чи правда, що в Індії існує 8 різновидів шлюбу

Культура Індії видозмінювалася протягом декількох тисячоліть. Якісь традиції продовжують жити і понині, залучаючи в країну мільйони зачарованих туристів....

¤ 
Збив легковиком електроопору та втік

Збив легковиком електроопору та втік

Без електропостачання посеред ночі жителів вулиці Незалежності у селищі Смига залишив мешканець сусідньої області. Не було «світла» в домівках і майже до опівдня наступного дня, поки енергетики відновлювали пошкоджену електроопору та електролінії....

¤ 
В приміщенні музичної школи знову відновилися будівельні роботи

В приміщенні музичної школи знову відновилися будівельні роботи

Про це повідомив секретар Рівнеради Віктор Шакирзян, який 11 січня збирав термінову нараду з цього питання. Нагадаємо, напередодні секретаря обурив стан будівлі музичної школи на вулиці 16 Липня, яка два місяці стоїть без покрівлі....

¤ 
Алла Карпюк: «Омелянська громада гідно спрацювала в 2021 році»

Алла Карпюк: «Омелянська громада гідно спрацювала в 2021 році»

Завершення формування об’єднаних територіальних громад суттєво змінило ситуацію в Україні. ТГ стають все більш впливовою силою, серйозними гравцями, з якими вже рахується виконавча влада. Це добре, адже більшість проблем простих громадян повинні вирішуватися саме на рівні ТГ. Тому цікаво, як сьогодні живуть об’єднанні територіальні громади? Що вдається їм, а що ні? Про це автор попросив розповісти голову Великоомелянської територіальної громади Аллу Карпюк....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (11421)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (10039)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (7914)
• Допомога під час карантину [967] (7879)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (7788)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (7370)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (7349)
• Живи до ста! [965] (7339)
• Бюджет і ми… [965] (7333)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (7310)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (7278)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (7243)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (7202)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (7157)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (7149)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (6946)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (6756)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (6702)

ТОП-15 свіжого номера:

• Все вище, і вище, і вище… (833)
• Чи правда, що в Індії існує 8 різновидів шлюбу (250)
• Рівняни розпочинають новий рік із вольової перемоги над «Соколом»! (248)
• Збив легковиком електроопору та втік (246)
• Алла Карпюк: «Омелянська громада гідно спрацювала в 2021 році» (244)
• В приміщенні музичної школи знову відновилися будівельні роботи (243)
• Чи можна вживати старий мед, якому більше 5 років (180)
• Класичний медовик (179)
• Навіщо кидати часточку лимона у воду, в якій відварюються овочі для салату (179)
• Як перевірити плитку шоколаду на натуральність в домашніх умовах (177)
• Як правильно варити гречку: (176)
• Кардіологи розповіли, чому небезпечно прибирати сніг вручну (167)
• У ці міфи про алергію можна вже не вірити (159)
• Декілька способів, які допоможуть перевірити якість кефіру (158)
• Чому в багатьох готелях немає 13-го поверху та кімнати №420 (157)


 Партнери 
 
Рекламная газета "Об`ява" Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Об'ява
Pika.rv.ua
IРА Ракурс