Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №846 від 01.02.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Лютий 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
Березень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Новини Рівне
QRcode

#Ракурс спорту

«Рівнегаз» не зупинити

«Рівнегаз» не зупинити

Після тривалої перерви відновилися змагання найвищого дивізіону Аматорської футзальної ліги Рівненщини. Ще дві перемоги над непростими суперниками здобув лідер турнірних перегонів «Рівнегаз», який до цих пір не втратив жодного очка в чемпіонаті. Тепер «газовики» одразу на 6 очок випереджають найближчих переслідувачів – «Свиспан-Костопіль» та «Комфорт-Сервіс». У той же час значно збавила оберти команда «Рівне 112», що випала з трійки лідерів.

7 тур

«Рівнеобленерго» – «Поліська Січ» – 4:4 (2:1).

21 січня. 15.00. Рівне. Спорткомплекс ДЮСШ-4.

Голи: Романюк (2, 32), А.Д.Паршиков (14), Юрчук (28) – Бондарчук (18), Малиновський (22), Царьов (33, 35).

Попередження: Дейнека (38) – «Поліська Січ».

Як і раніше, «Рівнеобленерго» дуже бракує стабільності. Ще в минулому турі команда здолала грізний «Комфорт-Сервіс», а цього разу втратила перемогу в зустрічі з одним із головних аутсайдерів ліги – «Поліською Січчю».

У першій половині зустрічі на майданчику тривала рівна боротьба, але «енергетики» значно краще реалізували власні шанси – після помилок гравців «Поліської Січі» в захисті відзначилися Віталій Романюк та Андрій Дмитрович Паршиков. Разом з тим, «синьо-чорні» не особливо засмутилися такому перебігу подій. Незадовго до перерви Андрій Бондарчук відіграв один гол, пробивши голкіпера суперників з близької відстані.

Відкрита гра з моментами біля воріт обох команд тривала і у другому таймі. В одному з епізодів гравці «Рівнеобленерго» не реалізували вихід віч-на-віч з голкіпером суперника, за що одразу ж поплатилися – «Поліська Січ» провела атаку у відповідь і Олександр Малиновський рахунок зрівняв. Втрачати очки не входило у плани «енергетиків» і згодом вони знову, вже друге в матчі, повели з різницею у два м’ячі – забивали Сергій Юрчук та вже згаданий Віталій Романюк. Та все ж перемогти «Рівнеобленерго» цього дня не судилося. Справжнім героєм у складі «Поліської Січі» став Вадим Царьов, який оформив дубль, принісши своїй команді нічию. Перший свій гол гравець забив ударом зі штрафного, а остаточний рахунок він встановив, сильно та несподівано пробивши здалеку.

Не зумівши переграти «синьо-чорних», «Рівнеобленерго» втратив місце в першій вісімці. Не найкраще турнірне становище і у «Поліської Січі», яка не може перемогти вже впродовж п’яти турів поспіль.

«Штанга» – «Комфорт-Сервіс» – 1:6 (0:3).

21 січня. 16.00. Рівне. Спорткомплекс ДЮСШ-4.

Голи: Сара (29) – Гайдук (10), Петрик (11), Повар (14, 28), Прислупський (23), Харчук (34).

Впертої і напруженої боротьби усі очікували і від протистояння «Штанги» та «Комфорт-Сервіса». Гравці «Штанги» видали серію з трьох перемог поспіль і сподівалися дати справжній бій одному з лідерів чемпіонату. Насправді ж інтрига у цій грі протрималася зовсім недовго.

«Комфорт-Сервіс» влаштував серйозний тиск на ворота «Штанги» і ще в першому таймі відзначився трьома м’ячами. Скориставшись не найкращими діями голкіпера суперників Тараса Ткачука , голи забивали Володимир Гайдук, Едуард Петрик та Володимир Повар.

Звісно, «Штанга» намагалася відігратися, і її гравець Артем Ступницький на початку другого тайму навіть влучив у поперечину, але це був лише поодинокий епізод. Загалом же повними господарями становища на майданчику продовжували залишатися футзалісти «Комфорт-Сервісу». У другій половині зустрічі вони провели ще три голи на різні смаки зусиллями Тараса Прислупського, Володимира Повара та Валентина Харчука.

А от «Штанга» зуміла відзначилися тільки раз, та й то вже за рахунку 0:5. М’яч престижу на рахунку Євгена Сари.

Таким чином, «Комфорт-Сервіс» увірвався до трійки лідерів, а «Штанзі» в подальшому потрібно буде добре постаратися, щоб не залишити зону плей-офф.

«Рівнегаз» – «Реал-Рівне» – 5:4 (3:3).

21 січня. 17.00. Рівне. Спорткомплекс ДЮСШ-4.

Голи: Ващук (4), Ніколайчук (14, 24), Коляда (15), Гергелюк (27) – Трофімчук (13, 40), Ахіяров (16), Романчук (20).

Попередження: Ахіяров (11) – «Реал-Рівне».

Один зі своїх найскладніших матчів нинішнього сезону провів лідер турнірних перегонів – «Рівнегаз». Якщо більшість попередніх опонентів «газовики» перемагали без зайвих клопотів, то у зустрічі проти «Реал-Рівне» їм довелося серйозно попрацювати.

У першій половині зустрічі події на майданчику розгорталися дуже стрімко. Спочатку Олександр Ващук скористався помилкою голкіпера «Реал-Рівне», на цілих дев’ять хвилин вивівши «Рівнегаз» вперед. Але згодом Михайло Трофімчук дальнім діагональним ударом вирівняв становище. Далі впродовж хвилини знову двічі поспіль відзначилися «газовики». Олександр Ніколайчук розстріляв порожні ворота, а Микола Коляда обіграв захисника і влучно пробив. У час, що залишався до завершення першого тайму, забивати неодноразово могла кожна з команд, от тільки вдалося це зробити гравцям «Реал-Рівне» – красиві голи на свій рахунок записали Олександр Ахіяров та Дмитро Романчук.

Продовжували обмінюватися небезпечними атаками суперники і у другій двадцятихвилинці. За подібної відкритої гри, краще свої нагоди реалізував «Рівнегаз». Спочатку Олександр Ніколайчук лишився майже один перед воротами і оформив дубль, а потім Олександр Гергелюк у відмінному стилі завдав результативного удару здалеку. Навіть за таких умов «Реал-Рівне» не здавався, але втретє відігратися «жовто-чорним» вже не вдалося. Вони встигли тільки скоротити відставання в рахунку до мінімуму – свій другий м’яч у зустрічі забив Михайло Трофімчук.

«Квартал» – «Сантос» – 6:5 (3:2).

21 січня. 17.00. Рівне. Спорткомплекс ДЮСШ-4.

Голи: Гордійчук (5, 22), Трушев (10), Штогрін (18), Момоток (32, 33) – Семенчук (9), Марчук (12), Деркач (24, 40), Принкевич (25).

Найрезультативнішим поєдинком туру видалося протистояння двох представників нижньої частини турнірної таблиці – «Кварталу» та «Сантоса». На двох суперники наколотили цілих 11 м’ячів, але «кварталівці» все ж забили на гол більше, здобувши важливу для себе перемогу.

Впродовж матчу гравці «Кварталу» постійно виходили вперед, змушуючи суперника відіграватися. Так у першому таймі на голи Юрія Гордійчука та Дмитра Трушева «Сантос» відповів влучними ударами Едуарда Семенчука та Івана Марчука. Та все ж на перерву «кварталівці» пішли ведучи в рахунку – Роман Штогрін з близької відстані у падінні проштовхнув м’яч у ворота.

Лиш тільки розпочався другий тайм, як «біло-чорні» зусиллями Юрія Гордійчука збільшили свою перевагу в рахунку, сильно пробивши між ніг голкіперу. Але гравці «Сантоса» втретє у цій зустрічі знайшли в собі сили проявити характер і відігратися. Вже за кілька хвилин рахунок знову був нічийним – 4:4, коли свої шанси використали Володимир Деркач та Олександр Принкевич. От тільки на більше головних аутсайдерів ліги не вистачило. Дубль у виконанні Володимира Момотка усе розставив на свої місця. Тож п’ятий гол «Сантоса» (а в нинішньому чемпіонаті команда так багато ще не забивала), автором якого став Володимир Деркач, виявився слабкою втіхою для колективу.

Завдяки успіху в цій зустрічі «Квартал» піднявся на заповітне 8 місце турнірної таблиці, а «Сантос» з одним очком, здобутим в 7 зустрічах, продовжує залишатися найвірогіднішим претендентом на пониження в класі.

«Граніт-Хімік» – «Derby» – 5:3 (3:1).

21 січня. 19.00. Рівне. Спорткомплекс ДЮСШ-4.

Голи: Кресанов (3, 4), Лавренчук (18, 37), Хомончак (39) – Ільчук (19), Вашай (30), Курилович (40).

Чотири матчева безвиграшна серія «Граніт-Хіміка», якого до початку сезону відносили до числа фаворитів, нарешті підійшла до завершення. Діючи впродовж усієї гри однією четвіркою без замін, «біло-червоні» все ж здолали «Derby», яке своєю грою зовсім не вражає.

Вже на стартових хвилинах суперників приголомшив Сергій Кресанов, котрий оформив дубль впродовж двох хвилин. Особливо красивим виявився другий гол у виконанні Сергія, який гравець забив ударом п’ятою, перебуваючи спиною до воріт. Впродовж усієї зустрічі голкіпер «Граніт-Хіміка» Денис Лавренчук підключався до атак своєї команди, створюючи чисельну перевагу біля воріт опонентів. Більше того, не соромився Денис і сам бити по воротах, оформивши у матчі дубль.

Взагалі, сумнів у загальному успіху «Граніт-Хіміка» за увесь поєдинок виник лише одного разу, коли в середині другого тайму Богдан Вашай ударом впритул скоротив відставання «Derby» в рахунку до мінімуму. Але далі «біло-червоні» вже діяли більш уважніше та організованіше. Голи Дениса Лавренчука та Володимира Хомончука зняли усі питання щодо переможця. Усе, що встигли зробили гравці «Derby» – це уникнути розгрому. Остаточну крапку в матчі поставив Олександр Курилович.

«Свиспан-Костопіль» – «Рівне 112» – 5:0 (4:0).

11 січня. 20.00. Костопіль. Місцевий спортзал.

Голи: Дацюк (2, 9, 19, 30), Прищепа (17).

Попередження: Груша (37) – «Рівне 112».

Центральний поєдинок туру відбувся у Костополі, де зустрічалися третя та друга команди ліги на той момент – «Свиспан-Костопіль» приймав «Рівне 112». На жаль, справжньої боротьби у цьому протистоянні не вийшло. Після матчу «рятувальники» зізнавалися, що спочатку ніяк не могли призвичаїтися до покриття  спортзалу, в якому проходила зустріч. Як наслідок, ще до перерви господарі забили чотири голи без відповіді.

У другому таймі гра дещо вирівнялася, але вразити хоча б раз ворота «помаранчево-білих» гравцям «Рівне 112» цього дня так і не вдалося. Натомість у власні вони пропустили ще один гол, зазнавши таким чином розгромної поразки.

Справжнім бенефісом ця гра виявилася для Романа Дацюка, який забив одразу чотири м’ячі у ворота гостей, дозволивши своїй команді піднятися на друге місце турнірної таблиці.

Перенесений матч 1 туру

«Рівнегаз» – «Рівне 112» – 3:1 (3:0).

23 січня. 20.40. Рівне. Спорткомплекс ДЮСШ-4.

Голи: Коляда (7), Ніколайчук (12, 17) – Ходневич (31).

Попередження: Ніколайчук (35) – «Рівнегаз».

Матч між «Рівнегазом» та «Рівне 112» мав відбутися ще на початку листопада минулого року, але внаслідок різних причин був перенесений. З тих пір «газовики» видали вражаючу серію з шести перемог поспіль і якщо їх хтось і міг пригальмувати на даному проміжку турнірної дистанції, так це «рятувальники».

Насправді ж, «Рівнегаз» ще раз підтвердив, що є головним претендентом на перемогу в регулярному чемпіонаті, вже в першому таймі, за великим рахунком, вирішивши всі свої проблеми. Першим відзначився Микола Коляда, який видер м’яч у суперника в центрі поля, вийшов віч-на-віч з голкіпером і своєї нагоди не втратив. Далі ж дубль оформив кращий бомбардир чемпіонату Олександр Ніколайчук, який в обох випадках розстріляв ворота «рятувальників» з близької відстані.

Після перерви кожна з команд втратила чимало нагод для того, щоб змінити рахунок, але гол, у підсумку, трапився ще тільки один. В середині другої половини гри Вадим Ходневич з «Рівне 112» перекинув м’яч через захисників та голкіпера, який далеко вийшов з воріт.

Заключні хвилини матчу пройшли в постійних атаках «Рівне 112». «Рятувальники» змінили воротаря п’ятим польовим гравцем і намагалися врятуватися від поразки, але гостроти їх діям вочевидь бракувало.

01.02.2018http://www.fcodek.org/2476/2018/01/rivnegaz-ne-zupynyty


Переглядів: 1659

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1162 від 28.03.2024p.
¤ 
Всюдихід, мотопомпи та бурштин:

Всюдихід, мотопомпи та бурштин:

під час незаконного промислу викрили старателів

Факти видобутку «сонячного» каміння задокументували співробітники поліції на Рокитнівщині та Дубровиччині: тривають досудові розслідування за ч.1 ст. 240-1 КК України....

¤ 
13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес

13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес

Завершила навчання перша група учасниць проєкту «Empowering women in the Rivne region», у результаті чого 13 жінок отримають фінансування у розмірі до 1500 доларів на реалізацію своєї бізнес-ідеї....

¤ 
Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини

Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини

Два нові шкільні автобуси передали для Здовбицької та Соснівської громад. Транспорт придбаний за кошти чеського уряду. 152 тисячі євро виділили із Програми допомоги України. Ще 280 тисяч грн зібрали громади....

¤ 
Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення

Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення

На Рівненщині продовжують відшкодувати відсотки за кредитами, залученими на енергозберігаючі заходи в житловому секторі. Це передбачено Комплексною програмою енергоефективності Рівненської області на 2018-2025 роки....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (21072)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (17214)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (14468)
• Допомога під час карантину [967] (14384)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (14228)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (14036)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (13910)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (13884)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (13863)
• Живи до ста! [965] (13856)
• Бюджет і ми… [965] (13790)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (13783)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (13659)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (13570)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (13567)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (13510)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (13119)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (13104)

ТОП-15 свіжого номера:

• Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення (912)
• Всюдихід, мотопомпи та бурштин: (91)
• Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини (83)
• 13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес (83)
• Найкращий спосіб пророщування насіння томатів, щоб отримати багатий врожай (82)
• Скільки яблук на день принесуть користь здоров’ю? (81)
• Посадка петунії на розсаду: коли та як правильно сіяти? (80)
• Ванільна панакота з вишневим конфі (80)
• Симптомом яких захворювань може бути набряк щиколоток? (79)
• Рівненська ОДА ініціює створення обласної інфекційної лікарні (79)
• Незвичайні способи використання звичайних речей (78)
• Як вивести плями з меблів домашніми засобами? (78)
• Як не розпестити дитину: прості поради психолога для батьків (77)
• Незвичайні застосування дитячої присипки в б’юті-рутині (73)
• Як можна використовувати сіль у побуті? (73)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"