Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №868 від 05.07.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Лютий 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
Березень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Новини Рівне
QRcode

#Оберіть свій затишок!

«МАКРОМЕБЛІ»: Якісні меблі 30 виробників в одному місці

«МАКРОМЕБЛІ»: Якісні меблі 30 виробників в одному місці

Олександр МАКАРЧУК: «Привабливі ціни, сучасний стиль, швидку доставку та професійне складання – гарантуємо!»

Не простою була доля мого співрозмовника – Олександра ­МАКАРЧУКА (на фото), 34-річного засновника потужної мережі магазинів «МАКРОМЕБЛІ» та власника ТЦ «Прем’єр» – найбільшого торгового центру на північних теренах Рівненщини. У 15-річному віці він почав займатись підприємницькою діяльністю. Закінчив Рокитнівське проф­техучилище за фахом «Столяр-будівельник-тесляр» та Відкритий міжнародний університет розвитку людини «Україна» за спеціальністю «Правознавство».

Сьогодні Олександр Сергійович – засновник і директор ТОВ «МАКРОМЕБЛІ», яке впевнено позиціонує себе на ринку оптової та роздрібної торгівлі меблями в Рівненській, Волинській та Житомирській областях. Неймовірний трудоголік, вихований на християнських цінностях, готовий почути всіх і допомогти кожному. А ще – меценат і спонсор культурно-мистецьких заходів у районі та громадський активіст.

«Було би дивним, якщо покупець не знайде потрібних меблів саме в нашій гуртовні»

– Вибір нових меблів до оселі – це приємні клопоти, пов’язані з перемінами у житті. Клієнти магазину-гуртовні «МАКРОМЕБЛІ» вдячні вам за можливість довірити ці клопоти вашим менеджерам. Звідки в людей така впевненість, що вони з цим завданням упораються якнайкраще?

– Мережа магазинів «МАКРОМЕБЛІ» – це один з найбільших спеціалізованих торговельних гуртових комплексів із продажу різноманітних меблів у західному регіоні з асортиментом, що налічує тисячі найменувань виробів від 30 кращих українських і закордонних меблевиробників, офіційним дистриб’ютором яких є наша мережа. При такій кількості представленої продукції було би дивним, якщо покупець не знайде потрібних меблів саме в нашій гуртовні.

Ми напряму співпрацюємо з відомими виробниками: «Мебель Сервіс», «Компаніт», «Гермес», «Матролюкс», «Сок­ме», «AMF», «СКАЙ», «Світ меб­лів», «VIP Мастер», «Модерн», «Віка», «Come-for», «HALMAR», «SOLO PLUS», «Арбор Древ», «БМБ Холдинг», «БМФ», «БРОКС», «ВЕНГЕР», «GERBOR Холдинг», «BRW», «Євродім», «Закарпатські стільці», «Комфорт», «Мастер Форм», «MebelSTAR», «Орбіта», «SIGNAL», «SENTENZO», «TALERO», «ТИС», «ФМ», «ФОРТУНА ЗАХІД», «HELVETIA». Завдяки нашим прямим партнерським зв’язкам клієнт може придбати в нас меблі за цінами виробника та в одному місці.

Також надаємо безкоштовні послуги з доставки в регіоні (має­мо свій маловаговий і великоваговий брендований автотранспорт для перевезення вантажів від однієї тонни до двадцяти) та складання всіх видів меблів, консультуємо споживачів при безпосередньому спілкуванні, по телефону і в місцевих засобах масової інформації (телеканал «Рівне І», журнал «Суренж»).

– Які форми корпоративного навчання та обміну інформацією практикуєте в компанії?

– Час від часу проводимо семінари для своїх контрагентів, колег та покупців, що отримують меблі з нашого складу. Компанія «МАКРОМЕБЛІ» – лідер у Рівненській, Волинській та Житомирській областях з реалізації матраців дніпро­пет­ровської ТМ «Матролюкс». Разом із дніпрянами провели спільний шестигодинний семінар у комплексі «Manhattan Citi Hall». Нашим партнерам дуже сподобався цей захід. Вивченню практичного дос­віду ефективної інформаційної роботи з кінцевими споживачам був присвячений і семінар-тренінг по просуванню продукції двох відомих мебле­виробників, який зібрав 60 учасників з Рівненщини, Житомирщини і Волині.

Я та мої колеги регулярно відвідуємо профільні виставки, адже в меблевій індустрії завжди з’являється щось нове: міняється модельний ряд, багатшою стає кольорова гама, розширюється номенклатура виробів. Постійно вдосконалюємо облік бізнес-процесів та ведення бухгалтерії на базі програмних продуктів «1С». Не пропускаємо жодного семінару з податкового законодавства, співпрацюємо з аудиторськими фірмами.

«Ніколи не продавав ліс за кордон як сировину,

а допомагав українським меблевиробникам»

– Олександре, дивлюсь я на вас і порівнюю з Володимиром Гройсманом, на шість років старшим за вас. Ви обоє в юному віці розпочали підприємницьку діяльність. Володя вже 16-річним займав посаду комерційного директора ринку «Юність», яким володів його батько Борис Гройсман, а ви в 15 років – без батьківської підтримки й опіки – відкрили легальний деревообробний цех…

– Причому відкрив на Рокитнівщині, де нелегальний лісовий бізнес – такий самий вид національного спорту, як незаконний бурштиновий промисел. Заготовляв деревину для виробництва меблів, доставляв її, наприклад, до Запоріжжя, а звідти привозив готові меблі. Зверніть увагу: я ніколи не продавав ліс за кордон як сировину, а допомагав українським меблевиробникам – моїм партнерам, колегам, друзям, які постачали мені готову продукцію. Створював у районі нові робочі місця. Найцікавіше те, що в мене була можливість займатись нелегальним бурштиновим промислом, але ні я, ні мої люди не спокусились на легкі гроші та не пішли в ліс добувати сонячний камінь.

Можливо, я і далі б розвивав виробництво, якби в мене були для цього необхідні кошти. На жаль, закордонні інвестори неохоче заходять в Україну, а самим українцям набагато прос­тіше вести бізнес у Польщі, що вже роблять багато моїх друзів і знайомих. В Україні ж тільки бізнес починає ставати на ноги, його одразу обкладають податками. Ось у мене на столі лежать податкові рахунки тільки на нерухомість на 90 тис грн.

– Соціальна відповідальність бізнесу вам відома не на словах?

– Наша компанія вклала в розвиток інфраструктури селища 104 тис грн. Крім того, я додатково виділив 56 тис грн на асфальтування місцевих доріг. Ми побудували найбільший на північних теренах Рівненщини торговий центр – ТЦ «Прем’єр» у Рокитному, перший поверх якого відвели під дитячий розважальний центр, а другий та третій здаємо в оренду. До речі, в суботу-неділю, 28-29 квітня, з нагоди перших роковин його відкриття влаштували велику культурно-мистецьку програму для рокитнівчан та гостей райцентру, яка включала хореографічні композиції вихованців Рокитнівської музичної школи, вокальні номери наших юних митців, а ще вікторини, конкурси, ігри, які відбувалися на території торгового центру, у його торгових залах та бутиках. Усім було весело, затишно, комфортно.

«Все в моїй компанії розроблено мною:

логістика, реклама, навіть печатка»

– Ви, напевне, до свого бізнесу і дружину долучили?

– Моя дружина після закінчення Рокитнівського медичного училища рік працювала стоматологом, а потім почала допомагати мені у бізнесі. Зараз вона у декретній відпустці з нашим первістком, якого чекали довгих 12 років. Ми вдячні Богу за те, що почув наші молитви і подарував нам синочка – буде кому продовжити сімейний бізнес. Хоча, чесно кажучи, я бажаю Сашкові (йому зараз два роки і чотири місяці) кращої долі. Бізнес – це дуже важка справа. Щоб його успішно розвивати, необхідно відмовитись від багатьох радощів життя. Якщо 30% відсотків доби віддавати бізнесу, 30% – відпочивати, 30% – присвячувати родині, він почне загинатися.

– Ваші поради бізнесменам-початківцям.

– Я завжди порівнюю бізнес із вогнем, який потребує постійного підкладання дров у жар. Якщо це вчасно не зробити, через годину вогонь загасне. Одним словом, бізнес - як та мала дитина: постійно треба погодувати, обіпрати, вдягнути, навчити, показати, розказати… Якби ви приїхали до Рокитного, ви побачили б результати нашої праці. До цього часу ніхто не вірить, що весь мій бізнес – а це і фаховий колектив, і розгалужена торгова мережа – побудувала одна молода людина. Все в моїй компанії розроблено мною: логістика, реклама, навіть печатка. Я сам багато працюю над розширенням клієнтури та зміцненням матеріальної бази мережі. Буває, що мій робочий день починається з п’яти ранку і продовжується до пізнього вечора. Зараз трошки менше – родина потребує більшої уваги.

– Які плани компанії на найближче майбутнє?

– Зареєструвати в Торгово-промисловій палаті торгову марку «МАКРОМЕБЛІ», вже подали весь пакет документів. Готуємо випуск під своїм логотипом серії матраців. Плануємо відкрити власні мережеві магазини в Рівному та Житомирі, аби наші партнери – дрібні оптовики – знайомилися у нас із новинками українських меблярів. Попри всі складнощі, продовжуємо створювати нові робочі місця і в Рокитному, і в Рівному. Ось перед вами лежить пачка заяв від рівнян про прийняття на роботу. Цим людям немає сенсу гарувати на заробітках у Польщі: вони і в нашій компанії можуть отримувати гідну для українських реалій зарплату.

– Останнє запитання: у вас ніколи не було бажання виїхати за кордон, як це зробили мільйони українців?

– Скажу відверто: мене запрошують у Канаду – відкриті двері постійно, я бував у Голландії, Польщі, Греції та Італії. Але своє місце я бачу на рідній землі. Тут батьки, родина, колектив фірми, її партнери, тут платимо не маленькі податки. Хочеться, щоб усе було чесно і прозоро. На сьогодні я не побудував царські хороми у Конча-Заспі, ходжу без охорони в Рокитному та Рівному. Я – проста людина, трудоголік, вихований на християнських цінностях, готовий почути всіх і допомогти кожному.

05.07.2018Спілкувався Олександр ОЛЬХОВИК

Гуртовня меблів «МАКРОМЕБЛІ» 33024, м. Рівне, вул. Млинівська, 20; тел. (068) 555-29-55, (067) 555-28-55, (050) 552-85-55, (067) 555-29-55; makro-zbut-rivne@ukr.net www.makromebli.com.ua


Переглядів: 3442

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1162 від 28.03.2024p.
¤ 
Всюдихід, мотопомпи та бурштин:

Всюдихід, мотопомпи та бурштин:

під час незаконного промислу викрили старателів

Факти видобутку «сонячного» каміння задокументували співробітники поліції на Рокитнівщині та Дубровиччині: тривають досудові розслідування за ч.1 ст. 240-1 КК України....

¤ 
13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес

13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес

Завершила навчання перша група учасниць проєкту «Empowering women in the Rivne region», у результаті чого 13 жінок отримають фінансування у розмірі до 1500 доларів на реалізацію своєї бізнес-ідеї....

¤ 
Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини

Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини

Два нові шкільні автобуси передали для Здовбицької та Соснівської громад. Транспорт придбаний за кошти чеського уряду. 152 тисячі євро виділили із Програми допомоги України. Ще 280 тисяч грн зібрали громади....

¤ 
Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення

Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення

На Рівненщині продовжують відшкодувати відсотки за кредитами, залученими на енергозберігаючі заходи в житловому секторі. Це передбачено Комплексною програмою енергоефективності Рівненської області на 2018-2025 роки....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (21064)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (17207)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (14463)
• Допомога під час карантину [967] (14378)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (14221)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (14031)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (13906)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (13876)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (13858)
• Живи до ста! [965] (13848)
• Бюджет і ми… [965] (13783)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (13773)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (13654)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (13565)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (13563)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (13502)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (13114)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (13096)

ТОП-15 свіжого номера:

• Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення (740)
• Всюдихід, мотопомпи та бурштин: (81)
• Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини (77)
• 13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес (76)
• Скільки яблук на день принесуть користь здоров’ю? (74)
• Посадка петунії на розсаду: коли та як правильно сіяти? (74)
• Найкращий спосіб пророщування насіння томатів, щоб отримати багатий врожай (74)
• Як не розпестити дитину: прості поради психолога для батьків (72)
• Рівненська ОДА ініціює створення обласної інфекційної лікарні (72)
• Ванільна панакота з вишневим конфі (72)
• Як вивести плями з меблів домашніми засобами? (71)
• Незвичайні способи використання звичайних речей (70)
• Симптомом яких захворювань може бути набряк щиколоток? (69)
• Незвичайні застосування дитячої присипки в б’юті-рутині (67)
• Як можна використовувати сіль у побуті? (65)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"