![]() |
№477 від 03.12.2010p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
#Бабусин рецепт Хіт сезону – гарбуз(Продовження. Початок у попередньому числі “РР”) Достиглий гарбуз почистити від шкірочки, волокнистої тканини, насіння і натерти на тертці. Для гостроти додати лимонний або фруктовий сік, трохи цукру або полити рідким медом (сиропом варення - вишневого, сливового, обліпихового тощо). Посипати подрібненими горіхами або підсмаженим очищеним гарбузовим насінням. Гарбуз печений Достиглий гарбуз розрізати, видалити волокна й насіння (шкірочку не знімати) й запекти в духовці (витримати там протягом години залежно від розміру гарбуза). Охолодити й подати з холодним пряженим молоком або вершками із цукром чи медом. Під час запікання гарбуз можна 2-3 рази полити вершковим маслом і подати до столу гарячим. Гарбуз тушкований Гарбуз (1 кг) почистити, порізати невеличкими кубиками, соломкою або брусочками, стушкувати з маслом (100 г) і цукром (50 г), додавши невелику кількість води. Присолити до смаку. Тушкувати, доки гарбуз не стане м’яким, а вода не випарується. Подавати гарячим або холодним.
Коментарі (0):
|
© 2001-2025 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |